Oğlumun mama yemesi bizi b

Mamadan sonra hangsini yapayım...

• İnek sutu su ile sulandirip

OY: 0 0,0%
  • Pirinç unu su ile yapilip

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

Pakiinaz

My little Prınce
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
155
64
53
31
Merhaba güzel anneler...31 ekimde doğum yaptm...ve bebeğim herşeyi kusuyor bir tek bebelac gold AR mamayi kusmuyr ve bu bizi maddi açıdan mahvediyor...ay sonunu getiremediği mız oluyr ayın ortasında paramz bityr..madden manen kötü durumdayz demek istmyrm ama zor durumda kalıyoruz...aileler uzakta..artk mama ile başa cikamyrz.oğlum 4 bck aylk oldu biliyrm 1 yaşından önce inek sütüne karsilar ama mecbur kalıyor careszm evladmi AC mi birakaym...inek sütü bazen pirinç unu versem ne olur...bana bi akıl bi fikir vern yanı bir tek bebelac gold ar yiyor oda ecznelerde satlyr depodan getiryrlar..bi kutu maama en fazla 3 gün gidiyor...bi iki kutu arkds göndermişti oda yarina biter ve ben süte başlamayı dusunyrm...lütfen kırıcı yorum yapmayı..careszlik tn baslyrm çocuğumu AC bırakmam ya sutum yok yetmyrdu artk sağa sağa gelmemeye başladı anca 10 cc çıkıyor...cvplarnzi bekliyorum güzel anneler..

Canim dort buçuk aylık olmuş zaten inek sütü vermede, ek gıdaya başlayabilirsin..mama yiyormus zaten pekmezli pirinç unu yapabilirsin muhallebi..ev yoğurdu yedir, elma armut püresi başla..patates, havuç puresi bunlarla başla..gerisi gelir zaten..sekiz aydan sonra yumurta sarısı, tarhana çorbası daha başka sebzeler az az kıyma gerisi gelir..üzülme..annelerimiz bizi tarhana sehriyeyle büyütmüş.. Kendi sütunu de mümkün olduğunca sağ.. Pirinç ununu kendi sutunlede yapabilirsin

Canim dort buçuk aylık olmuş zaten inek sütü vermede, ek gıdaya başlayabilirsin..mama yiyormus zaten pekmezli pirinç unu yapabilirsin muhallebi..ev yoğurdu yedir, elma armut püresi başla..patates, havuç puresi bunlarla başla..gerisi gelir zaten..sekiz aydan sonra yumurta sarısı, tarhana çorbası daha başka sebzeler az az kıyma gerisi gelir..üzülme..annelerimiz bizi tarhana sehriyeyle büyütmüş.. Kendi sütunu de mümkün olduğunca sağ.. Pirinç ununu kendi sutunlede yapabilirsin
Pure. Veriyorum canım onu cikarmyr ama pirinç unu acaba kusarmiki diorm.gün içinde pirinç unu muhallebisi denesem yapsam yedrsem hep ağır mi olr gece de mama ile beslesem

Pure. Veriyorum canım onu cikarmyr ama pirinç unu acaba kusarmiki diorm.gün içinde pirinç unu muhallebisi denesem yapsam yedrsem hep ağır mi olr gece de mama ile beslesem
Olur tabi canım bir öğün verebilirsin..pure yiyorsa çıkarmaz bence bir çay kaşığı pekmezle biraz suyla pişir, kendi sutunlede pişir.. Ağır gelmez sebze puresi yaparken de kullan pirinci..gündüz çorba sebze meyve puresiyle, pirinç unuyla besle, gece mama verirsin o zaman

Biz küçükken annemin sütü yetmezmiş uç aylıkken pirinç ünlü muhallebi vermeye başlatmış uç cocuktada aynısı olmuş.suyla yaparmış muhallebiyi.kusmassa bundan yap ver.yavaş yavasda ek gidaya basla.uzulme.

Saolun kızlar dediklerimiz yapcgm.içim rahatladı biraz:)
Benimde 8 aylık bi kızım var.herşeyi tammi değil.en iyi şeylerini yiyebiliyor mu elimden geldiğince.napim benim gucumde bu kadarina yetiyor.daha iyisini istememmi isterim.kendimi rahatlatmak için su düşünceyi buldum.eskiden şunlar varmiymis yokmuş biz onlarlami buyumusuz hayır ama ne güzelde buyumusuz işte :) uzulme mazef

Ilk bebegimi bende hazir mamayla büyüttum..4.ay bittikten sonra dr.robotta ogutulmus kahvalti ..sebze corbasi..mama muhallebisi...meyve suyu evde hazirlanmis bunlara baslatmisti

Inek sutu ..portakal cilek bal bunlari 1yasindan sonra baslayiniz lutfen bebek icin zararli

Back
X