- Konu Sahibi enteresann
-
canım son karar tabiki senin..... ama bana tonları çok koyu geldi....
Eki Görüntüle 379127 25gun sonra gelecek ,sizce duvara bu resmi yaptirtmalimiyim
Bende bu modeli begenmistim,hangi mobilyacidan aldin acaba?
ancak acabildim .....mobilyalar incituncel cok arastirma yaptim ist.da en icime sinen saglam gorunen burasi geldi,,,,duvara resmimizde yapildi simdi yukluyorum
Evet ressamida incituncel ayarladı onlarla çalışan bir ressam, çok beyfendi kibar bir insan, gayet mütevazı yapıyor isini.... Mağazaya gelince, iki bayan var ilgilenen,ben ilk gittiğimde Hülya hn. Vardı ve kendisi gayet ilgiliydi, ikinci kez karar verip gittiğimde de başka bir bayan vardı , sanırım sen onunla karşılaştın,haklisin o daha mesafeli bir bayan, biz Hülya hn la her detayı konuşup fiyatta alıp kaydettiğinizden,ben digerini çok umursamadim açıkcası,sma ilk gittiğimde o olsaydı senin gibi dusunebilirdim,ama bosver eğer icine sinen bı model varsa , git görüş.... Bide mağazanın karsı caddesinde ( çaprazında) bı mağaza daha var ben orayı sonra gördüm ama girmedim icine , onada bakabilirsinCok begendim duvarlarda harika olmus canim,gule gule buyusun bebisin icinde insallah:) birsey daha sorcam resimi kim yapti acaba onuda mi inci tuncelden ayarladiniz, ben duvar kagidi dusunuyordum ama bu da cok hosuma gitti. Bende inci tuncele bakmistim etiler subesine guzel mobilyalar var, ilgilenen bayan cok ilgisiz davrandi bize soguttu resmen magazadan.
Evet ressamida incituncel ayarladı onlarla çalışan bir ressam, çok beyfendi kibar bir insan, gayet mütevazı yapıyor isini.... Mağazaya gelince, iki bayan var ilgilenen,ben ilk gittiğimde Hülya hn. Vardı ve kendisi gayet ilgiliydi, ikinci kez karar verip gittiğimde de başka bir bayan vardı , sanırım sen onunla karşılaştın,haklisin o daha mesafeli bir bayan, biz Hülya hn la her detayı konuşup fiyatta alıp kaydettiğinizden,ben digerini çok umursamadim açıkcası,sma ilk gittiğimde o olsaydı senin gibi dusunebilirdim,ama bosver eğer icine sinen bı model varsa , git görüş.... Bide mağazanın karsı caddesinde ( çaprazında) bı mağaza daha var ben orayı sonra gördüm ama girmedim icine , onada bakabilirsin
Evet ressamida incituncel ayarladı onlarla çalışan bir ressam, çok beyfendi kibar bir insan, gayet mütevazı yapıyor isini.... Mağazaya gelince, iki bayan var ilgilenen,ben ilk gittiğimde Hülya hn. Vardı ve kendisi gayet ilgiliydi, ikinci kez karar verip gittiğimde de başka bir bayan vardı , sanırım sen onunla karşılaştın,haklisin o daha mesafeli bir bayan, biz Hülya hn la her detayı konuşup fiyatta alıp kaydettiğinizden,ben digerini çok umursamadim açıkcası,sma ilk gittiğimde o olsaydı senin gibi dusunebilirdim,ama bosver eğer icine sinen bı model varsa , git görüş.... Bide mağazanın karsı caddesinde ( çaprazında) bı mağaza daha var ben orayı sonra gördüm ama girmedim icine , onada bakabilirsin
Bebek odasi icin ressam araken bu sayfayi buldum ben de bebek odasini boyatmak istyorum ama takimi inci tunceldenalmayacagim. Ressamin telefonunu verebilmen mumkunmu? Simdiden tesekkur ederim. İnsallah gule gule buyutursun bebegini.
biraz koyu ama çok güzel olmuş güle güle kullansın prensin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?