Oğlumun öğretmeni

keşke anaokulu öğretmeni olsaydım,lisedeyim şimdiye kadar kimseye bir fıske vurmuş değilim
ancak ne yazıkki cocuklar tepeme işese hakkımı savunacak kimse yok
geçenlerde sınıftan cocuk atmayın düz duvara tırmansa bile diye yazı imzalattırdılar
öyle cocuklar varki tek istekleri diğerlerinin ders çalışmasını engellemek
açık açık yüzüme de aile zoruyla burdayım diyorlar
yazısını yazan cocuğa engel oluyor,derse engel oluyorlar
geçenlerde biri öğretmeninin üstüne yürüdü,sen bana sus diyemessin artist diye
kendilerine vurdurmak için ağızlarına geleni sayıyorlar öyle bakıyorsunuz,( vursunda şikayet edeyim diyeni duydum)
uyuşturucudan şüpheleniyorum açıkçası,veliler desen yılda bi sefer uğramaz okula
anaokulu öğretmeni olmak harika bişey olmalı,çevreniz melek dolu düşünsenize
o yaşta bir cocuk ne yaparsa yapsın,şiddet gösterilmemesi gerekir onlar çok güzel bir biçimde güzele iyiye yönlendirilmeye açık yaştalar,
bence cocuğun öğretmeniyle konuşun
cocuk durumdan etkilenmiş bu işi ancak öğretmen düzeltir
ona eski sıcaklığını verip güvenini tekrar kazanarak etkiyi sıfırlar

Oğluna bayıldım :) ne tatlı bir şey o öyle:) maşallah annesine de her şeyi söylüyor:) bence öğretmeninin disiplini de koruması normal. Bırak bazen azarlasın.. Hepimiz zamanında azarlandık.. Ama çok şey öğrendik.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla yeri geliyor burnundaki sümüğü temizliyorum, yeri geliyor ayakkabı bağcığını bağlıyorum.
Avuçlarıma kustuğunu bilirim öğrencimin.
Düşer kanayan yarası ile ilgilenirim.
Ayranı dökülen beslenmesini temizlerim.
Eşiyle ayrılık noktasında olan velimin derdini dinlerim, teselli ederim.

Bir öğretmen hemşire, temizlikçi, hizmetçi, psikolog oluyor.
O minicik kalpler bile emeğimizin daha çok farkında.

Anne değilim, doğursam ancak bu kadar severim dediğim öğrencilerim var.
Ama hatası için bağırdım, ceza verdim diye bunu sorgulayan velileri görünce
salak olduğumu düşünüyorum.

Bu kadar özveriyi haketmiyor sizin gibi takıntılı veliler kusura bakmayın.
Siz hiç sesinizi yükseltmiyor musunuz çocuğunuza?
Haaa ama pardon sizin çocuğunuz..
Yukarıda saydığım emeklerin sizin doğurmanız kadar değeri yok..

Bence anlamadığımız nokta şu: Siz bütün öğretmenleri kendiniz gibi düşünüyorsunuz. Keşke öyle olsa. O zaman bütün veliler arkasına yaslanıp hiç sorgulamadan öğretmenine güvense. Ama siz de kabul edersiniz ki her öğretmen mükemmel değil. İşte onu anlayana kadar da acaba cidden hakettiği için azarlayacak bir öğretmen mi var karşımda yoksa eşiyle kavga edip ertesi gün sinirle işe gelmiş ve bunu da en küçük şeyde çocuğumdan çıkarmış biri mi var? Yoksa kimse sizin emeklerinizin değeri olmadığını söylemiyor. Siz konu sahibinin öğretmenine kefil olabilir misiniz? Gerçekten onun özverili ve haketmeden bağırmayacak biri olduğunu söyleyebilir misiniz? Konu sahibi de hepi topu gidip bi konuşsam mı demiş? Yani laf arasında sorup onun verdiği cevaptan da sizin gibi özverili biri mi yoksa psikopat biri mi anlamayı düşünmüş olabilir. Bir de alttaki yorumu yapan arkadaşa ne diyorsunuz?

benim oğlumda anaokuluna gidiyordu
taaa ki öğretmeni oğlumu uyarmasına kadar
ne olduğu belli olmaya bir sebepten dolayı kızmış oğluma ve daha okula gönderemedim gitmiyor bir türlü
oğlum şuan okuldan nefret ediyor tekrar nasıl alıştıracağım bilmiyorum
bence öğretmen çok önemli

Bende okul öncesi öğretmeniyim ve veliyle ilişki kesinlikle biçok şeyi etkiliyor ama kimsenin de size kızıp çocuktan çıkaracağını düşünmüyorum çocuklarımızın hayal gücü çok geniş ve çok hassaslar farklı algılayabiliyorlar.Gerçekten 8 den 5 e çalışan biri olarak çok fedakarlık yapıyoruz ailelerinden çok bizi görüyorlar eve gidip uyuyorlar ama biz yemeğini yediriyoruz ilacını içiriyoruz altına yapsa üzülmesin diye bile teselli ediyoruz burnu akıyo siliyoruz kendi çocuğumuz gibi görüyoruz mutlaka bizim de kızdığımız zamanlar olur ama karşımızdakinin çocuk olduğunu biliriz o yüzden ben öğretmeniyle konuşun derim nacizane fikrim

Bence olmalı, olmalı ki bencillikten gözünün önünü göremeyen, en güzel sperm ve yumurta birleşimi ödülü verdiğimiz cocuklarımız olmasın.

Öğretmeni o, elbette kulağını cekebilir. Hani önceden eti senin kemiği benim olayı vardı hatırlar mısın? Sonsuz güvenirdi ailelerimiz öğretmenlerimize.

Öğretmen küfür eden cocuğun kafasına vurdu diye okul basıp, bıcak ceken veliler oluyoruz giderek.

Bir de "minik kalbin tamiri" var.5 yasındaki cocuğun kalbi 10 dk da alınır, abartmaya gerenk yok.

katılıyorum size zeki kadın:34:

keza benim okul yıllarımda öğretmene saygı duyulurken şimdi öğretmen öğrenciden korkusuna notunu bile düşük veremiyor.

dayak pozisyonuna bende getirtmem asla herkesin herkese haklı-haksız şiddetine karşıyım.
ama çocukta disiplini evde öğrenmiyorsa okulda öğrenmeli. sonra hayatı boyunca gevşek duygu ve yaşam tarzı ediniyor.

Bence anlamadığımız nokta şu: Siz bütün öğretmenleri kendiniz gibi düşünüyorsunuz. Keşke öyle olsa. O zaman bütün veliler arkasına yaslanıp hiç sorgulamadan öğretmenine güvense. Ama siz de kabul edersiniz ki her öğretmen mükemmel değil. İşte onu anlayana kadar da acaba cidden hakettiği için azarlayacak bir öğretmen mi var karşımda yoksa eşiyle kavga edip ertesi gün sinirle işe gelmiş ve bunu da en küçük şeyde çocuğumdan çıkarmış biri mi var? Yoksa kimse sizin emeklerinizin değeri olmadığını söylemiyor. Siz konu sahibinin öğretmenine kefil olabilir misiniz? Gerçekten onun özverili ve haketmeden bağırmayacak biri olduğunu söyleyebilir misiniz? Konu sahibi de hepi topu gidip bi konuşsam mı demiş? Yani laf arasında sorup onun verdiği cevaptan da sizin gibi özverili biri mi yoksa psikopat biri mi anlamayı düşünmüş olabilir. Bir de alttaki yorumu yapan arkadaşa ne diyorsunuz?

Benim gibi olan değer görüyor mu ki?
Ben ne kadar değer görüyorum ki?

Her öğretmen mükemmel değil doğru ama her çocuk da veli de mükemmel değil.
Beni çocuklardan çok veliler yoruyor valla.

Koca koca insanlar dertleri hiç bitmiyor.
Kendi aralarında birbirlerine sataşıp öğretmene dert yanan var ya.

Sıkıntı yaratan, yaramaz bir öğrencim var mesela kiminle oturtsam ertesi gün velisi geldi.
Onunla oturtmasanız hocam? dedi biliyor musunuz?

Bir şey yapmasa bile, çocuğun adı çıkmış.
Çocuğu mızmızlık yapıyor onunla oturttu öğretmen beni diye.
Hopppp yanımda bitiyorlar.
Onu doğuran ana değil mi ya?

Kendi çocuğu için böyle yapsalar herkes benim çocuğum onunla oturmasın dese hoşlarına gider mi?
Empati yeteneğinden yoksun çoğu.
Yeryüzünde bir tek onların çocuğu yok.
Bunu unutuyorlar.

Azar işite işite de bir şeyler öğrenir çocuk.
Bugün kızan öğretmen yarın bir saçını okşar bak sen o çocuğun gönlüne bir şey kalıyor mu?

Böyle her istediği yapılan, aman ağlamasın diye büyütülen çocuklar yüzünden ortalık şımarık, terbiyesiz
çocuk doldu.

Çocuğu hasta diye okula gelemeyen, rapor alan öğretmen yerden yere vuruluyor yaaa
Olduuuu keyifleri olsun diye biz annelik duygusunu da tatmayız!

keşke anaokulu öğretmeni olsaydım,lisedeyim şimdiye kadar kimseye bir fıske vurmuş değilim
ancak ne yazıkki cocuklar tepeme işese hakkımı savunacak kimse yok
geçenlerde sınıftan cocuk atmayın düz duvara tırmansa bile diye yazı imzalattırdılar
öyle cocuklar varki tek istekleri diğerlerinin ders çalışmasını engellemek
açık açık yüzüme de aile zoruyla burdayım diyorlar
yazısını yazan cocuğa engel oluyor,derse engel oluyorlar
geçenlerde biri öğretmeninin üstüne yürüdü,sen bana sus diyemessin artist diye
kendilerine vurdurmak için ağızlarına geleni sayıyorlar öyle bakıyorsunuz,( vursunda şikayet edeyim diyeni duydum)
uyuşturucudan şüpheleniyorum açıkçası,veliler desen yılda bi sefer uğramaz okula
anaokulu öğretmeni olmak harika bişey olmalı,çevreniz melek dolu düşünsenize
o yaşta bir cocuk ne yaparsa yapsın,şiddet gösterilmemesi gerekir onlar çok güzel bir biçimde güzele iyiye yönlendirilmeye açık yaştalar,
bence cocuğun öğretmeniyle konuşun
cocuk durumdan etkilenmiş bu işi ancak öğretmen düzeltir
ona eski sıcaklığını verip güvenini tekrar kazanarak etkiyi sıfırlar

Ben lise ögrencisiyim gerçekten sizin gibi ögretmenleri çok magdur eden tipler var fakat bir ögretmenimiz şu şekilde çare buldu anahtar kameralar var anahtar görünümlü her şeyi kaydediyor siz disipline sevk ettiginizde kanıtınız oluyor veliye o hallerinide göstermiş olursunuz

Back
X