- 28 Mart 2020
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.921
- 598
Kiyafetime felan karisma deseniz anlarimdz ohaaaa anadN üryN gezin sonra vsy efendim tecavuz edildik taciz edildik. Üryan gezenede sapikcz bakmayan peygamberdir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiyafetime felan karisma deseniz anlarimdz ohaaaa anadN üryN gezin sonra vsy efendim tecavuz edildik taciz edildik. Üryan gezenede sapikcz bakmayan peygamberdir.
Hiç alakası bile yok ben bir doktorum çocuk doktoru 27 senelik evliyim benim de kizim plajda Bikinisiz haddinizi biliceksiniz kimseye hesap vermek zorunda değilim
Pabucumun doktoru desem banlanır mıyım ki?Kadın doğum doktoruyum evet evliyken tipi kazandim Allahima çok şükür
Bu da biraz fazla oldu ama Muhittin. Yok artık. Sana hiç yakıştıramadım.Kiyafetime felan karisma deseniz anlarimdz ohaaaa anadN üryN gezin sonra vsy efendim tecavuz edildik taciz edildik. Üryan gezenede sapikcz bakmayan peygamberdir.
beni havalı buluyor musunuz?doktor olunca havalı bir şey hayal ediyoruz
Konuya en yanlış yerinden anca bu kadar girilirdi. Çocuk vücudu niye igrenç olsun? Yalnizca bütün çıplak vücutlar mahremdir.Bence fake hesap gerizekali kadin ciplak gezdiriyor cocu bidefa hic guzel bir goruntu degil igrenc
Fake olmanızı diliyorum. Fake değilseniz cevaben, toplumda yaşamanın bir kuralı vardır, sadece oğlunuzu değil karşınızdakini de düşünmelisiniz.Her sene tatile giderken alıştı artık ve ben de kendisine hiç mayo almadım. Gittiğimiz yere turist ağırlıklı geldiğinden ve büyük insanlar bile üstsüz olduğundan pek sorun yaşanmıyor. Tatile gittiğinde denize hep çıplak girer, çıplak güneşlenir ve plajdaki her işini çıplak görür oğlum. 2007 nin son günü doğumlu şu an 12 yaşında 13 üne girecek ama ergenliğe henüz girmedi. Bu durum oğlum için zararlı mı? Bu sene gittiğimizde mayo giydirmeli miyim? Düşünceleriniz nelerdir?
oğlunuz rahat olsada etraftaki insanları rahatsız edebilir bu durum ve 12 yaşta bi çocuğu ben çıplak görmek istemem açıkcası hoş değilHer sene tatile giderken alıştı artık ve ben de kendisine hiç mayo almadım. Gittiğimiz yere turist ağırlıklı geldiğinden ve büyük insanlar bile üstsüz olduğundan pek sorun yaşanmıyor. Tatile gittiğinde denize hep çıplak girer, çıplak güneşlenir ve plajdaki her işini çıplak görür oğlum. 2007 nin son günü doğumlu şu an 12 yaşında 13 üne girecek ama ergenliğe henüz girmedi. Bu durum oğlum için zararlı mı? Bu sene gittiğimizde mayo giydirmeli miyim? Düşünceleriniz nelerdir?
Muhittiiinnn ne ettinnnKiyafetime felan karisma deseniz anlarimdz ohaaaa anadN üryN gezin sonra vsy efendim tecavuz edildik taciz edildik. Üryan gezenede sapikcz bakmayan peygamberdir.
Yok canımm ne giyinmesi dal da.ak gezinsinHer sene tatile giderken alıştı artık ve ben de kendisine hiç mayo almadım. Gittiğimiz yere turist ağırlıklı geldiğinden ve büyük insanlar bile üstsüz olduğundan pek sorun yaşanmıyor. Tatile gittiğinde denize hep çıplak girer, çıplak güneşlenir ve plajdaki her işini çıplak görür oğlum. 2007 nin son günü doğumlu şu an 12 yaşında 13 üne girecek ama ergenliğe henüz girmedi. Bu durum oğlum için zararlı mı? Bu sene gittiğimizde mayo giydirmeli miyim? Düşünceleriniz nelerdir?
konuyu kişiselleştirmesek mibeni havalı buluyor musunuz?![]()