Tahlil dediginiz kan tatlılı mi ?Tahlillerini yaptırın hatta bir dr a bagımlı kalmayın
Önemli bir durum değildir umarım
Kan değerleri normal cıktı. Acaba cilt rengi mi böyle çocuk doktoru anlar mi ki. Yoksa cilt rengi için başka doktora mi goturmeliyim.Bence kan değerleri düşüktür bir doktora götürün hemen özellikle üniversite hastanelerine ben goztepe egitim araştırma hastanesi yada Zeynep kamile gidiyorum. Hiç bekletmeyin hemen gidin.
Okuldan ciksin kulak içlerine bakicam. Dudaklari normal pembe.Dudakları, kulak içleri ne renk?
Evet bütün testleri baştan yaptırmak istiyorum. Aksine hep kabiz.Doktora gidin bunu söyleyin. D vitaminine de baksınlar. Kaka idrar tahlili de yapsınlar. Yani önce ilk testleri yaparlar gerekli görürlerse ileri testler yaparlar. Ama bazı çocuklar öyledir. Eğer sürekli ishal oluyorsa ondan da olabilir. Bol bol su içirin düzelir inşallah.
Inşallah rengi oyledir. Allah'a şükür başka sorunu yok. Sadece çok sık hastalanır. Bunyesi zayif.Canım sen mutlaka bir dr a göster, kan idrar, gaita tahlil zaten ne gerekiyorsa dr bakar.
Ama şunu da söyleyim, oğlun sarışın mı, beyaz tenli mi? Gelişimi, diğer hareketleri vs nasıl? Bir rengi soluk diye hasta denilmez.
Biz bir gün kuzenimle acile gittik, kuzenim hastaydı bu arada. Bende yanında refakat ediyorum ona.
Dr beni hasta sandı, senin yüzün bembeyaz, solgun. Sen hasta gibisin demişti
Hafif kansızımdır onun dışında rengim bu yani, belki oğlununda öyledir
Çocuk cildiyesine götür canım onlar anlarlar sebebini. Çocuk yeni mi böyle oldu yoksa doğduğundan beri boylemiydı.Kan değerleri normal cıktı. Acaba cilt rengi mi böyle çocuk doktoru anlar mi ki. Yoksa cilt rengi için başka doktora mi goturmeliyim.
Okuldan ciksin kulak içlerine bakicam. Dudaklari normal pembe.
Yok hareketleri filan normal.Hareketlerinde anormallik varmı takip edin bende de yüz soluklugu var kansızlıktan hep.
İçiniz rahat olsun diyorsanız test yaptırın.
Doğduğundan beri böyle ama kan testleri hariç hiç cigerlerine kalbine filan baktırmadın mesela.Çocuk cildiyesine götür canım onlar anlarlar sebebini. Çocuk yeni mi böyle oldu yoksa doğduğundan beri boylemiydı.
Onu da aratiracagim. SaolunKulak içleri, dudakları da solgunsa ve demir eksikliği takviyeye rağmen düzelmiyorsa akdeniz anemisi ya da taşıyıcısı olabilir diye okumuştum.
Canım önce cildiye doktoruna git o seni yönlendirir.Doğduğundan beri böyle ama kan testleri hariç hiç cigerlerine kalbine filan baktırmadın mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?