• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun saçı dert olmuş

İnsanların bu tür konularda kendi şekilciliklerini dayatması çok sinir bozucu gerçekten. Küçükken annemin arkadaşlarıda çok moral bozucu şeyler söylüyorlardı benimle ilgili. Yok niye bu kıza hep koyu renk giydiriyorsun bilmemne. Ben öyle seviyormuşum annemde alıyormuş. Hala öyle seviyorum. Keko traşından kastınızı ben anladım. Oğlumun saçları dümdüz, parlak, canlı. Bu kadar güzel gözükürken neden yanları kısacık tepesini horoz gibi kestirip görüntüsünü bozayım diyin.
Gerçekten oglumun cok guzel saclari var 😝🧿 onlar disinda herkes çok begenir.benim esimin bir cocukluk fotosu var saclarini kabak gibi yapmislar baktikca gulme krizne girerrim😅 hayir yani gerçekten zevksizler zevki olduklarini düşünüp herşeye mudehale etmeleri beni sasirtiyor

Kaynanamlar gorumcemler surekli oglumun sacini niye kestirmedigimi söyleyip duruyorlar. Hayir onlar dışında herkes beğeniyor birtek onlar beğenmiyor. Neymiş koreli cocuklara benziyormuş. Benzesin abi sizene.cocugun saclari düz zaten 😐 ve berberde kestirmiyor en son goturdugumuzde 3 kişi tuttuk onu. Oglum otizm ondanmi bilmiyorum ama .makinadan korkuyor.

Bende artik kendim kesiyorum saclarini.ben kesince berberdeki gibi kendini parcalamiyor enazindan. Onlara bunu dememe rağmen neden surekli boyle yapiyorlar ben anlamiyorum ve canim sıkılmaya başladı artık.cidden onlar disinda herkes beğeniyor.ve bana benimde sacimi kessene oglunun saci cok guzel diyenlerde oldu... Onlar keko traşi istiyor net anladim. Cocuk benim cocugum abi yapmıyorum keko traşi hayret bişi.kimenee yahu??

Kore cocuklarina benziyormus.
Ben bunlara kibar bir dille nasil ayar verebilirim.tartisma ciksin istemiyorum.
Yaşlıların uzun saç fobisi oluyor nedense. Takma. Koreli çocuklar çok sevimli oluyor benzesin ben seviyorum de 😄

Kaynanamlar gorumcemler surekli oglumun sacini niye kestirmedigimi söyleyip duruyorlar. Hayir onlar dışında herkes beğeniyor birtek onlar beğenmiyor. Neymiş koreli cocuklara benziyormuş. Benzesin abi sizene.cocugun saclari düz zaten 😐 ve berberde kestirmiyor en son goturdugumuzde 3 kişi tuttuk onu. Oglum otizm ondanmi bilmiyorum ama .makinadan korkuyor.

Bende artik kendim kesiyorum saclarini.ben kesince berberdeki gibi kendini parcalamiyor enazindan. Onlara bunu dememe rağmen neden surekli boyle yapiyorlar ben anlamiyorum ve canim sıkılmaya başladı artık.cidden onlar disinda herkes beğeniyor.ve bana benimde sacimi kessene oglunun saci cok guzel diyenlerde oldu... Onlar keko traşi istiyor net anladim. Cocuk benim cocugum abi yapmıyorum keko traşi hayret bişi.kimenee yahu??

Ayyy ne varmis bunda yazdiklarindan farksiz degil benim de durumum ama takma ya cunku bitmez karismalari bunlarin.

Valla bu tekrarlaninca biraz canım sıkıldı acikcasi nebilim 😐
Ne varmis bunda derken ben cocugun sacinami takmislar onlar icin dedim oyuzden ne varmis bunda yazdim yanlis anlasildim sanirim :) ama sen haklisin sinir olmakta. Bende aynilarini yasadim yasiyorumda takmamaya calisiyorum duymazdan gelmeye calis onemseme kendi bildigini yap.

Hakli olabilirsin ama baskalari cok guzel diyormus ya onlara cok guven olmaz. Aile uyelerine bu tur konularda daha cok guvenin. Ama konu kesimin iyi olmadigi degil de "erkek cocugunun saci kisa olmali" ise dinlemeyin tabi.

Hakli olabilirsin ama baskalari cok guzel diyormus ya onlara cok guven olmaz. Aile uyelerine bu tur konularda daha cok guvenin. Ama konu kesimin iyi olmadigi degil de "erkek cocugunun saci kisa olmali" ise dinlemeyin tabi.
Kendimde oyle beğeniyorum baskalari da beğeniyor diye degil yani :) onlar kisa sac yani yukarda da bahsettim.keko trasi oyle seviyorlar 😝

Çok müdahil olanlar kubarliktan anlamaz. Çocukların makineden korkması normaldir. Benim oğlum da korkuyo ve ben kendim kesiyorum. Ara ara bana da bi şey söyleyenler oluyo. Hiç biri umurunda değil hayatımda yeterince mücadele ettiğim şey var bir de onlarla uğraşamam

Otizmi olan insanlar sesleri olduğundan yüksek duyuyorlar çocugun makınadan rahatsız olması çok normal. O 3 4 kişinin çocugu tutması olayını çok iyi bilirim bire bir yaşadım.
Siz annesiniz çocugunuzun saçına sizden başka kimse karışamaz. Herkes her şeye karışmasa olmuyo

Oğlumun saçları da uzun ,lüle lüleydi .Bana da karışan çok oluyordu.Parkta,sokakta kız çocuğu sananlar oluyordu.Kimseyi umursamamıştım.

Back
X