Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim :))Çok güzel görünüyorlar,bol şanslar.
Teşekkür ederim.Ben de sizin çokoprenslerinize ve sunum şeklinize bayıldım.Ilk kez katılımcı olunca acemice bir sunum oldu ama...Size de başarılar...Çok tatlı bunlar.Bayıldım.
Elinize sağlık.Başarılar dilerim.
Ben de teşekkür ederim:))Bence sizin sunumunuz da gayet iyi.Diğer yarışmalarda çok daha iyi olur eminim.Teşekkür ederim.Ben de sizin çokoprenslerinize ve sunum şeklinize bayıldım.Ilk kez katılımcı olunca acemice bir sunum oldu ama...Size de başarılar...![]()
Merhaba arkadaşlar...
Ilk defa yarışmaya katılıyorum.Kek,börek,pasta,kurabiye yapamayı çok sevmeme rağmen bir türlü kısmet olmamıştı bu yarışmalara katılmak.Oğlumun küçüklüğünden beri en sevdiği kurabiyelerden birini yapmak istedim.Ben panda olarak yapıyorum,oğlum ayıcık,yeğenimde sevimli köpekcikler olduğunu söylüyor.Bakalım artık siz de neye benzeterseniz adı o olsun.
Malzemeler:
250 gram oda ısısında margarin
1 Türk kahvesi fincanı Mısır nişastası
1 Türk kahvesi fincanı yoğurt
1 Su bardağı pudra şekeri
1 Paket vanilya
Aldığı kadar un
Üzeri için:
Kakaolu mısır gevreği - Damla çikolata - Pasta şekerlemesi(siyah)
Un hariç bütün malzemeleri yoğuruyoruz.Kademeli olarak un ekleyin yoğurmaya devam ediyoruz.Eğer birden eklenirse kıvamı yoğun olup kurabiyelerimiz sert oluyor.Kulak memesi kıvamına gelene kadar yoğurmaya devam ediyoruz.
Hamurdan küçük bezeler alıp yuvarlak şekil veriyoruz.Kulak takılacak kısımları hafif yassılaştırıyoruz.Kakaolu mısır gevreğinden kulakları takıyoruz.Damla çikolataları ters takarak ağız,siyah pasta şekerinden göz oluşturuyoruz.
Kulakları takarken özellikle iyi batırıyoruz ki pişerken düşmesin.Yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye aralıklı olarak yerleştiriyoruz.Genişledikleri için birbirlerine temas etmemeleri gerekiyor.Önceden ısıtılmış 160 derece fırında hafif pembeleşene kadar pişiriyoruz.
Teknoloji kullanmayı pek beceremeyen biri olarak umarım resimleri yüklemeyi becerebilmişimdir.
Eki Görüntüle 1381609 Eki Görüntüle 1381635 Eki Görüntüle 1381637 Eki Görüntüle 1381646 Eki Görüntüle 1381638 Eki Görüntüle 1381641 Eki Görüntüle 1381642 Eki Görüntüle 1381643
Eki Görüntüle 1381644
Eki Görüntüle 1381647
Teşekkür ederim.Umarım beğenir kuzucuk.Ellerinize sağlık bende çok beğendim benimde bir minik kuzum var tarifi deneyeceğim mutlaka yarışmada başarılar.
Teşekkür ederim :)Çok şirinler.Ellerinize emeğinize sağlık yarışmada başarılar dilerim![]()
Teşekkür ederim :)Cok sırın olmuslar ellerınıze saglık, basarılar![]()
Teşekkür ederim :)başarılar dilerim :)) ellerinize sağlık
Teşekkür ederim :)ne kadar çok kurabiye yapılmış hepside birbirinden güzel sizinki çok şirin olmuşş..
Teşekkür ederim :)ellerinize sağlık çok güzel görünüyor başarılar