oğlumun yanağında ben var ne yapmalıyım

basak17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
38
0
86
Balıkesir
merhaba. 6.5 aylık oğlum var. yanağında kulağına doğru koyu kahve renkli beni var.1.5 cm kadar. bizim gözümüz alıştı aslında ama aldırsakmı diye de düşündüğümüz oluyor. ama daha çok küçük hiç kıyamıyorum. e birde ameliyat izi kalırmı diyede endişeliyim. kimisi erkek çocuğu ilerde sakalı çıkar o kadar belli olmaz, kimisi yüzü büyüdükçe ben yüzüne göre küçük kalır belli bile olmaz diyor. bu durumu yaşayan ya da çevresinde tanık olan var mı. yardımlarınızı bekliyorum...

En doğru cevabı bi doktor verir
Ama bence ehli olmayan birine gidip aldırmaya kalkmayın
Eğer bi riski tehlikesi yoks aldırın ilerde yakışıklılığına gölge düşmesin

bence bi dermatolaga danış, büyüdükçe iz de büyürse çocuk için problem olabilir ilerde, şimdi alınabiliyorsa aldır tabii, iz konusunuda doktor daha iyi bilir genelde estetik müdehalelerde iz kalmaz ama

canım benimde vardı hemde taa çenemden kulağımın oraya kadar yayılan kahve rengi kabarık garip bir ben çeşidi,doğduktan hemen sonra olmuş doğuştan deil yani, hemen doktora götürmüşler annemler, 20 yaşına kadar bekleyin çünkü deri ancak gelişimini tamamlar demiş doktor, iz kalmaması içinde ve derinin gelişimini tamamlaması açısından bekledik, tabi bu arada hep doktor kontrolundaydı benim,23 yaşımda ameliyat oldum şimdi çok rahatım hemen bi doktora göster o sana söyler napman gerektiğini

çok sağolun. peki iz kaldı mı?

çok sağolun. peki iz kaldı mı?

benim ihmalkarlığım sonucu iz kaldı ama tamamen benim hatam, kalıntılar kalmıştı onlarıda lazerle temizleyeyim demişti doktor ben gitmedim yoksa hiç iz kalmıycaktı ameliyat olduktan sonra tertemizdi, tekrar çok açık renkle ve çok az miktarda çıktı, ama bendeki benin türü çok tuhaftı, yüzde 1 görülen cinsten bişi. zaten çıkması beklenen birşeydi dr.da çıkanları lazerle temizleyelim hiç iz kalmaz demişti lazere gitmediğim için bu durumda hatalı benim.ihmal etmeseydim tertemiz olacaktı ameliyat temizliyor 20 yaşından sonra.derinin gelişimini bekler ve ameliyat ve sonrasının gereklerini yerine getirdiğiniz takdirde hiçbir iz kalmaz ama tabi ben çeşidine göre deişir yinede dr. danışmakta büyük fayda var dert etmeyin sakın a.s

Estetik zaten kusurları örtmek izleri yoketmek için yapılıyor
ıçin rahat olsun iz kalmıyor
Ama şu şartlarda bi kaç doktorun görüşünü al tek doktorla iş yapma derim
Malum sağlık artık bi sektör ve ticaret olmuş

evet fırsat bulunca başvyracağım mutlaka bir doktora. hani aynı durumu yaşayan vardır diye paylaşmak istedim. oğlumun beni teniyle birleşik.çok abes durmuyor ama tedavisi varsa risksizse neden olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…