- 23 Ekim 2020
- 23
- 9
- 1
- Konu Sahibi Gamzelimmm
Oğlumuza CESUR ismini koymaya karar verdik gibi nasıl sizce de güzelmi? pek duyulmamış olmasını biraz tercih ettik ama bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozelden soyadinizi gonderirseniz isim analizi yapabilirim.Oğlumuza CESUR ismini koymaya karar verdik gibi nasıl sizce de güzelmi? pek duyulmamış olmasını biraz tercih ettik ama bakalım
Ben pek beğenmedim sizce diye sorduğunuz için beğenmedim yazdımOğlumuza CESUR ismini koymaya karar verdik gibi nasıl sizce de güzelmi? pek duyulmamış olmasını biraz tercih ettik ama bakalım
Yağız ismini seviyorum benOzelden soyadinizi gonderirseniz isim analizi yapabilirim.
Soyadi olmadan analiz yapamamYağız ismini seviyorum ben
Neden dalga konusu olur kibence begenmedim. hep dalga konusu olur ilerde
pars
deniz
özgür
cem
Ozelden soyadinizi gonderirseniz isim analizi yapabilirim.
Evet ozelden yazabilirsinizÜcretsiz mi yapıyorsunuz
PoyrazOğlumuza CESUR ismini koymaya karar verdik gibi nasıl sizce de güzelmi? pek duyulmamış olmasını biraz tercih ettik ama bakalım
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah.. Bence güzel isim.. Ama önemli olan sizin fikriniz.. Oğlunuza ne yakıştırıyorsanız onu koyun tabi ki.. Kulağa hoş geliyor güzel ama kendi oğluma tercih edeceğim bir isim olmazdı.. Burada herkes size başka isim söyleyecek çünkü hepimiz ayrı bi kafayız ve hiçbirimiz ortak bir isim sevmeyeceğizOğlumuza CESUR ismini koymaya karar verdik gibi nasıl sizce de güzelmi? pek duyulmamış olmasını biraz tercih ettik ama bakalım