Doğuma Hazırlık Oğlumuza hangi isim daha iyi olur ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

pinkitinki

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
7
0
16
İstanbul
Merhaba kızlarr öncelikle eşiminde benimde babalarımızın ismi Ali bu yüzden oğlumun ilk ismi Ali olcak ama yanına bir isim daha koymak istiyoruz. Henüz bi karar verebilmiş değiliz Sizce Çınar ismi veya Rüzgar isimleri nasıl ?.?

1 tane tanıyorum, inan ki yaramaz..
Ama öyle itici değil ki, bence yaramaz çocuklar çok sempatik.

evt cnm doğru söylüyorsn ama kime rüzgar koycam desem çevresindeki rüzgarların feci yaramaz olduklarını anlatıyorlar öyle sempatik derecesndede değillermiş ister istemez gözüm koktu:) yoksa biraz her çoçuk yaramaz olmalı bana görede:)
valla hi çok kararsz kaldık eşim çınar ben rüzgar diyoruz başka öneriniz varsa onlarıda düşünebilirz:)

Arkadaşım oğluna Rüzgar ismini koymuş olmasaydı ben ilerde rüzgar düşünüyordum, bence Rüzgar

ali isminin yanına koyacağın isim soyadı gibi durmamalı bence. Örneğin

Ali Çınar- adı Soyadı gibi duruyor

ya da Ali Güney - adı soyadı gibi duruyor

Bence Ali Yağız ,Ali Eymen tarzı düşünmelisin.

İyide Yağız diyede bir sürü soyad var :) Ayrıca çocuk zaten birini kullancak isimlerin adın ne dedklerinde Ali Çınar demez heralde:)

İyide Yağız diyede bir sürü soyad var :) Ayrıca çocuk zaten birini kullancak isimlerin adın ne dedklerinde Ali Çınar demez heralde:)

iki ismi de kullanan bir yığın kişi tanıyorum, yani ismin ne diye sorduğunda Ali Çınar deme ihtimali de var, fikir sormuşsun, fikrimi söyledim, dalga geçer gibi yorum yapacağını bilseydim kendimi yormazdım, Allah hayırlı evlat versin.

Çınar ve rüzgar ismi çok kullanılıyor ama ikisinden biri olacak diyorsanız Çınar iyi

Bu kadar alıngan olcağını bilseydim bende cvp vermezdim sana arkadaşım. Ayrıca kendimi yormazdım demişsin, yoruyosa bu iş seni cvp yazma kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…