Oğluna aşık kaynana!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazık kendi hayatınız yetmemiş, kocamı eve bağlarım diyerek bir de çocuk yaparak onun hayatını ziyan ediyorsunuz. 2.yi yapmayın en azından.
Ya arkadaşlar tam okumadan yorum yazıyorsunuz? Eve bağlarım diye çocuk mu yapılır ? Biraz aklınızı kullanın. Valla o kadar kalpleriniz kirlenmiş ki bugün buraya çocuğum düştü diye yazsam. Oh iyi oldu diyecek insanlar var

Ölene kadar hayatınızda dış etkenler, bir yerlere çağıranlar şunu yap bunu yap diyenler hep olacak, eşiniz olacak andaval her hıyarım var diyene elinde bir avuç tuzla koşacaksa işiniz var,
kv düşüncesiz kıskanç oğluna aşık olabilir ama onu dizginlemesi gereken eşiniz zaten siz de farkındasınız bence.

Zaten ülkece sorunumuz ağzında dua olan herkesi iyi sanmamız 🤷🏻‍♀️ ya şimdiden bi de bunu dert esin istemem ama lohusalığınız ve sonrası çok daha zor olacak. Ya senin çocuğunu kendisi sahiplenmeye kalkacak o kadın, oğlumun yavrusu benim yavrun diye ya da tam tersi kocanı doldurup doldurup üzerine salacak ve kocan evden ayrılacak. Eğer boşanma niyetin yoksa kendini bunlara karşı hazırla. Ailenle bir yol çiz, ne şekilse seninle olacaklar, sınırlarını belirlemek için planını yap.
Ben zaten bu çocuk olacağında hepsini düşündüm kuzum. Kendi çocuğunu sevmeyen benim çocuğumu hiç sevmez. Sahiplenmezler yani bebeğimi. Kendi oğulları da kendilerinin olsun . Ben tek başıma çocuğuma yetebilecek güçteyim inşallah

Ölene kadar hayatınızda dış etkenler, bir yerlere çağıranlar şunu yap bunu yap diyenler hep olacak, eşiniz olacak andaval her hıyarım var diyene elinde bir avuç tuzla koşacaksa işiniz var,
kv düşüncesiz kıskanç oğluna aşık olabilir ama onu dizginlemesi gereken eşiniz zaten siz de farkındasınız bence.
Tabi farkındayım. Ve bu böyle uyanış oldu. İnşallah daha güçlü bir şekilde devam edeceğim

Kocanıza ve ailesi tam bir birbirine denk. Tamam rahatsızlığınız varmıs geçmiş olsun ancak sırf siz anne olacaksınız diye bir evlat neden bir ömür böyle zihniyette insanlarla ömür çürütsün. Düşünsenize evladı hiçbir zaman önceliği olmayan bir adam. Bir evlat için ne kadar acı ve yaralayıcı olacağını bizzat çocukluğunda yaşayarak tecrübe edip bir sürü tranva sahibi oldum ben. Siz iki gün sonra boşansanız bile o evlat o babadan nasıl boşanacak, hadi adam hiç ilgilenmedi diyelim babasız nasıl yaşayacak?. Bir annenin evladına yapacağı en büyük iyilik onun için dogru babayı secmektir. Zira babasından yaralı, onun en kıymetlisi olamamış cocukları pamuklara da sarsan içindeki boşluk dolmuyor
Anne olmak dünyanın en güzel duygularından biri ancak en büyük çaresizliği de aynı zamanda eğer evladınızın derdinin dermanı sizde yoksa kolunuz kanadınız kırılıyor çünkü.
Hadi sizi geçtim ya adamın sizi zerre salladığı yok tamam da adam evladını daha şimdiden sallamıyor. Siz muhtemeln bulantıdan yemek yapamıyorsunuz, açınız adam bunu bile bile eve gelip size yemek yapacağına size sormadan annesinde gidip karnını doyuruyor. Sizin hamileliğiniz evladının beslenmesi falan umurunda değil. Sizce bu normal mi yani? Daha size ailesi için haksız yere ettiği hakaret ve şiddete gelmedim bile Böyle kafada bir baba ile o çocuk bir ömür ne yapacak hiç düşündünüz mü?
Bu konudan yaralı bir evlat olarak, size güzelleme yapamayacağım kusura bakmayın.

Bosa bu adamı
Canına minnet gider o da ailesinde kalır. Zaten bir kavgamız oldu ben 5 gün ailemde kaldım o da kaldı boşanalım dedi bende tamam olur bende boşanmak istiyorum dediğimde ben vazgeçtim diyip geldi. Ama onda o aile varken biraz ayrı kalsak kaldık da zaten hemen babası demiş ki ben karşıyım ama sana ikinci bir kadın alalım kumaşı olsun demiş. Öyle lanetler

Ya ne alakası var !! Potansiyel mi var dedim. Benim adıma konuşmayın. Fikrinizi beyan edin çok güzel ama yok anlaşırız diye mi bekliyorsunuz gibi abest cümleler neden ?
Anlaşıldı siz klavye kahramanısınız. Öfkenizi bize değil eş ve ailesine yöneltmiş olsaydınız daha fazla yol almıştınız

hamileyim ama bunu hiç sorun etmiyorum tek başıma evimi alıp çocuğuma bakacak güçteyim inşallah. Aynısını yaşıyorum. Yaşayan bilir zaten. Hamile olmayı ben istedim en kötü aman damızlık olarak kullandım derim 🥹
Üzüldüm çünkü , tek taraflı çocuk isteği biraz bencilce olmuş 😢 çocuk baba sevgisi göremeyecek gibi bişey. Sen sevgi verirsin bakarsın ama annesini bile ön planda tutamayan nasıl baba olcak çocuğuna .. allah güç versin bazı şeyler aşkla meşkle olmuyor bari bundan sonra enerjini sömürmesine izin verme 🙏🏼

üç beş yıla boşanacaksınız neden çocuk yaptınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X