• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları oğlunum davranış bozuklugu

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

flztanir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2007
37
0
86
43
Ankara
senağlamasenağlamaherke selam benım 2.5 yaşında efe adına bı oğulum var ve eşim yurt dışında çalişyor 6 ayda bır gelıyo izine eylülde izne geldı ve 1 ay olacak gıdelı her gidişinde oğlum çok etkileniyor baba dıye tuturuyo ve çok hırçınlaşiyor oyuncaklarına zara verıyo uyumuyo ancak bu geldıgınde oglum babasının yanında 1 dk bıle ayrılma ve gitti gün kötü olduu bızım için ama en çok ğlum etkılendı dedıgım gıbı 1 ay oldu gideli eşimin efe bu sefer daha çok hırçın ldu uyku sorunu başladı erafa zarar verıyo ayını zamanda bana zararda verıyor duruya başladı yanı çok degişti bazen oluyordu babası internetteyken bilgisayarı kapatı bakmıyacam dıyr bugün dr gıttım davranışlarını detaylı şekılde anlatım ve bana babasının yklugundan böyle davrandıgını bu durumun beklenen bişey oldugunu söyle ama bazen benı çokk yoruyo ve kızdırıyo dayanamıyacak hale getırıyo bana bı fıkır vermek isteyen olursa sevınırımm ..

eşin yurtdışında çalışmaya mecburmuki burdada çalışarak geçinecek kadar para kazanabilir niye fazlası için bu hasreti size çektiriyo anlamıyorum...
çocuğunun sorununa gelince çocuğu hergün parka götür sokakta mahallede yaşıtları varsa onlarla oynasın bolca ayrıca çocuğunu eğlenceli gezmelere götür sıksık mesela lunapark starpark gibi yerlere oyuna dalınca unutucaktır babasının yokluğunu hatta seni bile o oyunzamanlarında unutucaktır..

Back