Oğlunun nikahsız eşine tecavüz eden kayınpedere 18 yıl hapis

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
ESKİŞEHİR’de oğlu İsmail Ü. ile nikahsız yaşayan 24 yaşındaki A.Ö.’ye bıçak zoruyla tecavüz ettiği öne sürülen 53 yaşındaki Mustafa Ü. 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Sitene Ekle
oglunun-nikahsiz-esine-tecavuz-eden-kayinpedere-18-yil-hapis-6064856.Jpeg

Kemal ATLAN / ESKİŞEHİR, (DHA)

Olay 21 Haziran 2014 tarihinde Eskişehir’in Seyitgazi İlçesi’nde meydana geldi. İddialara göre Mustafa Ü., aynı evde kaldıkları oğlunun nikahsız eşi A.Ö.’ye evde kimsenin olmadığı sırada bıçak tehdidi ile tecavüz etti. A.Ö.’nün şikayeti üzerine evli 5 çocuk babası Mustafa Ü. polis tarafından gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Hakkında Eskişehir 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açılan Mustafa Ü. ilk duruşmada tahliye edildi. A. Ö., savcılıkta ve daha önceki duruşmalarda verdiği ifadesinde sanıktan şikayetçi olduğunu belirterek şunları anlattı:

"Maddi imkansızlıklar nedeniyle eşim İsmail’in ailesi ile birlikte yaşamaya başladık. KayınvalidemPamukova’ya kızını ziyarete, eşim de bir iş için kent merkezine gittiği gün kayınpederimle evde yalnız kalmıştık. Kayınpederim beni odaya çağırdı. Elinde bıçakla beni tehdit ederek ’Seninle birlikte olacağız, bunu da eşine söylemeyeceksin’ diyerek beni yere yatırıp zorla ilişkiye girdi. Kardeşlerimi öldürmekle tehdit ederek daha sonraki günlerde de ilişkiye girmeye devam etti. Korktuğum için kimseye durumu anlatamadım. Son olayda ailemin yanına giderek polise durumu anlattım. Kendisinden şikayetçiyim."

’İSTEYEREK YAPTIK’ SAVUNMASI

Eskişehir 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün yapılan duruşmaya tutuksuz sanık Mustafa Ü. katıldı. A.Ö.’nün katılmadığı duruşmada bıçak tehdidi ile tecavüz suçlamasını kabul etmeyen Mustafa Ü., "Suçlamaları kabul etmiyorum. A.Ö., oğlumun gayri resmi karısıdır. Ben A.Ö. ile ilişkiye girdim. Ancak isteyerek yaptık. Bıçak çekmedim. Zorla tecavüz etmedim. Evde birlikte olduk. 15 gün içerisinde üç sefer ilişkiye girdik. Suçsuzum ve beraatımı istiyorum." Mahkeme heyeti Mustafa Ü’yü A.Ö.’ye tecavüz suçundan 18 yıl hapis cezasına çarptırdı. Heyetin tutuklama kararı vermediği Mustafa Ü’nün, avukatı aracılığıyla kararı temyize göndereceği belirtildi.

http://www.milliyet.com.tr/oglunun-nikahsiz-esine-tecavuz-gundem-2117912/

Böylelerine ölsün ya :(

Resmi nikah olunca mı insan oluyorsun ? Evladının karısı , senin de kızın oluyor ş.siz.

Ne çok sapık var.. İnsan kendi anne babasına güvenemeyecekse kime güvenir ki şu dünyada?

Bir insan kendi evladının karısına nasıl o gözle bakabilir anlayamıyorum.

Keşke huzur dolu, tenha, böyle şeylerin yaşanmadığı bir yer olsa, orada teknolojiden uzak yaşlansam böyle şeyleri hiç duymasam..

Hayret 'isteterek ve rızayla' diye bir tabir görmedim, şaşkınım ama demek ki böyle hakimler de var..

O bicagi onun oturma organina saplardim hapisse hapis sonu ne olursa olsun

hayret sanırım ilk defa tecavüze 18 yıl verildiğini okuyorum
18 yılın 3 de 2 sini yatacak. yani 12 yıl. bununda son 2-3 yılı iyi halden açıkcezaevinde geçer. açıkcezaevindekilerde yılda sanırım yanlış bilmiyorsam 2 ya da 3 defa haftalık izne çıkıyorlar. falan filan. adalete bak!

beslicez bi de bu pisliği. neyse en azından ayak altında dolaşmayacak

ya gerçekten tecavüz değilse
öyle seyler okuyorum ki sevgilisi ile birlikte olduğunu gören öz cocuğunu öldüren anne aylarca cocuğunu aramıştı tv de ..
hiçbir şeye inancım yok.

Yarabbim evladımı iyi insanlarla karşılaştır. Güzel kaderler yaz prensesime ve herkesin evladına.

hayret, nasil kanitladi acaba zorla tecavuz edildigini?
ben size birsey soyliyeyim mi, ya haberin bilgilerinde eksik var, ya da bu adamin avukati beceriksizmis. oh olsun, o ayri da, boyle davalarda, yasalarda bulunan bosluklardan oturu genelde dogru durust bir ceza cikmiyor.
sasirdim valla, ama cok mutlu oldum beter olsun.

adamın oğlumun nikahsız karısı diye savunma yapması ayrı ilginç, nikahlı olsa ne olmasa ne, sonuçta oğlunun hayat arkadaşı işte, galiba burdan indirim olur diye bekledi, yakın akrabaya tecavüz sayılmayacaktı o zaman belki de

Back
X