Bayanlar birtürlü kararveremıorum cok az zamanımız kaldı hala isim konusunda mutabık olamadık nerdeyse herseyımız tamam ama oglusumun bi ismi yok çok ismi var :))
1-SENCER
2-AREL
3-CİHANGİR
4-ARAS
5-BERK
6-KIVANÇ
7-BAHA
8-BATU
9-BERKER
10-ARCAN
11-ARMAN
12-TOPRAK
13-YEKTA
14-GÖRKEM
15-ORHUN
16-BERA
VEee suan anımsayamadıklarım :)) çift isim koymayı düşünüyorum kombinasyonlarınızda bekliyorum
bayanlar birtürlü kararveremıorum cok az zamanımız kaldı hala isim konusunda mutabık olamadık nerdeyse herseyımız tamam ama oglusumun bi ismi yok çok ismi var :))
1-sencer
2-arel
3-cihangir
4-aras
5-berk
6-kıvanç
7-baha
8-batu
9-berker
10-arcan
11-arman
12-toprak
13-yekta
14-görkem
15-orhun
16-bera
veee suan anımsayamadıklarım :)) çift isim koymayı düşünüyorum kombinasyonlarınızda bekliyorum
cnm oglumun adı aras cennette sıfa veren ırmk
ısım ıle bı bagı varmı bılmıyorum ama mutlu duzenlıı uysal bıbebek
Aras nehrinin kutsal kaynaklarda geçtiği doğrudur ama Kuran-ı Kerim harici diğer kutsal kaynaklar tahrif olduğu için kesin konuşmak yanlış olur.Ama isim olarak çok güzel bir isimdir anlam olarak memleketimizde bir nehirdir ve Hazar denizine dökülür.Türklerin Anadolu'daki ilk durak yeridir Aras ovası cumhuriyet döneminin öncesinde Iğdır tarafında Aras Türk Cumhuriyeti kurulmuştur karışıklıkları önlemek için daha sonra Türkiye'ye katıldı ve Res'en bitti.Şimdi bakıyorsunuz Arda ismide nehir ismidir fakat Tuna'nın bir kolu ve Bulgaristan sınırları içinde şahsen ben oğluma Arda ismini koyacağıma Aras ismini koyarım hiç olmazsa kendi memleketimde bir nehir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?