Doğuma Hazırlık Oğluşa isim???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mehlul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
117
1
26
Aydın
Bayanlar birtürlü kararveremıorum cok az zamanımız kaldı hala isim konusunda mutabık olamadık nerdeyse herseyımız tamam ama oglusumun bi ismi yok çok ismi var :))

1-SENCER
2-AREL
3-CİHANGİR
4-ARAS
5-BERK
6-KIVANÇ
7-BAHA
8-BATU
9-BERKER
10-ARCAN
11-ARMAN
12-TOPRAK
13-YEKTA
14-GÖRKEM
15-ORHUN
16-BERA
VEee suan anımsayamadıklarım :)) çift isim koymayı düşünüyorum kombinasyonlarınızda bekliyorum

arman eren
cihangir efe
yekta arel
görkem ege
anıl kıvanç

tşkler arkadaşlar sizde benim düşündüğüm isimlerde yoğunlaşmıssınız nasıl kararverecem bilmiyorum oğluşum annnee başka isim bulamadın mı demesın sonra :)) kuzenim son gün bulmuş vermişti ismini son ana bırakamam daha şekerler hoşgeldin süsleri yaptırcam canıma ;)

Bayanlar birtürlü kararveremıorum cok az zamanımız kaldı hala isim konusunda mutabık olamadık nerdeyse herseyımız tamam ama oglusumun bi ismi yok çok ismi var :))

1-SENCER
2-AREL
3-CİHANGİR
4-ARAS
5-BERK
6-KIVANÇ
7-BAHA
8-BATU
9-BERKER
10-ARCAN
11-ARMAN
12-TOPRAK
13-YEKTA
14-GÖRKEM
15-ORHUN
16-BERA
VEee suan anımsayamadıklarım :)) çift isim koymayı düşünüyorum kombinasyonlarınızda bekliyorum

toprak isminin anlamı çok güzel ne çok ne az kullanılan bi isim ama yıllar geçsede hep entel bir isim olarak kalacak bence. Hem erkek hem kız ismi ben kızım olsaydı toprak koyacaktım ama erkek olduğunu öğrendik kartal olacak :)

bayanlar birtürlü kararveremıorum cok az zamanımız kaldı hala isim konusunda mutabık olamadık nerdeyse herseyımız tamam ama oglusumun bi ismi yok çok ismi var :))

1-sencer
2-arel
3-cihangir
4-aras
5-berk
6-kıvanç
7-baha
8-batu
9-berker
10-arcan
11-arman
12-toprak
13-yekta
14-görkem
15-orhun
16-bera
veee suan anımsayamadıklarım :)) çift isim koymayı düşünüyorum kombinasyonlarınızda bekliyorum

muaz-enes-burak-hanzele isimlerini tavsiye ederim hem anlamları çok güzel hemde kulağa hoş geliyo

cnm oglumun adı aras cennette sıfa veren ırmk
ısım ıle bı bagı varmı bılmıyorum ama mutlu duzenlıı uysal bıbebek

cnm oglumun adı aras cennette sıfa veren ırmk
ısım ıle bı bagı varmı bılmıyorum ama mutlu duzenlıı uysal bıbebek

bu manaya geldiğini nerden ögrendın ınternette hıc boyle bı acıklama yok bende cok sevıyorum aras ısmını eger gercekten bu manaya gelıosan hıc dusunmeden ısımlerınden bırı aras olur

Aras nehrinin kutsal kaynaklarda geçtiği doğrudur ama Kuran-ı Kerim harici diğer kutsal kaynaklar tahrif olduğu için kesin konuşmak yanlış olur.Ama isim olarak çok güzel bir isimdir anlam olarak memleketimizde bir nehirdir ve Hazar denizine dökülür.Türklerin Anadolu'daki ilk durak yeridir Aras ovası cumhuriyet döneminin öncesinde Iğdır tarafında Aras Türk Cumhuriyeti kurulmuştur karışıklıkları önlemek için daha sonra Türkiye'ye katıldı ve Res'en bitti.Şimdi bakıyorsunuz Arda ismide nehir ismidir fakat Tuna'nın bir kolu ve Bulgaristan sınırları içinde şahsen ben oğluma Arda ismini koyacağıma Aras ismini koyarım hiç olmazsa kendi memleketimde bir nehir.

Aras nehrinin kutsal kaynaklarda geçtiği doğrudur ama Kuran-ı Kerim harici diğer kutsal kaynaklar tahrif olduğu için kesin konuşmak yanlış olur.Ama isim olarak çok güzel bir isimdir anlam olarak memleketimizde bir nehirdir ve Hazar denizine dökülür.Türklerin Anadolu'daki ilk durak yeridir Aras ovası cumhuriyet döneminin öncesinde Iğdır tarafında Aras Türk Cumhuriyeti kurulmuştur karışıklıkları önlemek için daha sonra Türkiye'ye katıldı ve Res'en bitti.Şimdi bakıyorsunuz Arda ismide nehir ismidir fakat Tuna'nın bir kolu ve Bulgaristan sınırları içinde şahsen ben oğluma Arda ismini koyacağıma Aras ismini koyarım hiç olmazsa kendi memleketimde bir nehir.

özellikle bakıyorum aras ismine bide şu At kılı manası yokmu öldürüyo beni :D cennettede böyle bi ırmak vs yokmuş bana çok karizmatik geliyo bu isim yanınada manası güzel bi isim eklemeyi düşünüyorum isim bulamazsan eşi kayınpederin ismini koymakla tehdit ediyo beni at kılı manalı olsun kayınpeder ismi olmasın :D

ben oğluma İnanç ismini koymayı düşünüyordum ama %80 kızım olacakmış o yüzden koyamıyorum ama çok hoşuma gidiyor inanç ismi

Back
X