oğluşla başım derttee

Karagxoxzlxux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
241
0
96
40
İstanbul
sevgili ocak 2013 anneleri oğluş bugün itibari ile 9 . ayını bitirmiş bulunmakta lakin ne yaptım ne etimsede kendi yatağında yatırma çalışmalarım hüsranla bitmekte ve sonuç olarak oğluş benimle yatmakta .babamız solan koltuğunda yatmaktadır . ve 15 dk 30 dk da bir uyanmaktadır anne sütünü gece vermekle hata yaptığımı biliyorum ama ayırmak istemiyorum doktorumuz gece beslenmesine son vermemizi önerdi çok gereksiz olduğunu söyledi kilosu yerinde maşallah 10 kilo 400 ayrıca oğluş gündüzleri 3 kere yarım saat olmak üzere uyuyor sizinkilerin uyku düzeni nasıl ve benimle aynı kaderi yaşayanlarınız varmı acaba neler yapıyorsunuz yatağında yatırma çalışmaları olan varmı

Benimki 8 buçuk aylık gündüzlerı 1 yada2 kez uyuyor yarım saat nadiren uzun uyur. Gündüz uykusu hiç olmadı zaten. Gece gürültü duymazsa kalkmaz hiç. Sabah 8 de kalkar yanımda yatar beni uya:ndırır sonra kalkarız. Genel olarak anne sütüyle besleniyor emerek uyur yatagında uyur. Bence eşini yanına almaya başla sonra oglunu yatagına koy gündüzleri alışir yavaş yavaş. Hissettirmemen lazım biranda yaparsan olmaz. Bol şanskeşke baştan alistırmasaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…