Oğluşlarımmm

Mahiber

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
176
49
318
Merhaba,

can dostlarım hatta oğluşlarım onlar benim.
Ne bir gece onlarsız uyurum ne de bir sabah uyanabilirim :KK200:
Beyaz oğlum 2 yaşında sarım da 1 yaşında. Evin içinde o kadar şirinler ki, çok iyi arkadaş, çok iyi kardeş oldular.
Birbirleriyle güreşiyorlar da:KK45:

Allah onlara uzun ömürler versin. Tüm zorda darda olan dilsiz kullara da sıcacık yuvalar nasip etsin inşallah.

IMG_2643.webp

:nazar::nazar:Maşallahları var:KK68::KK68:

Duanıza da Amin diyorum..Hoppa

Ayyyyy bnde kedi hastasiyim benimde 2 kedim var onları okadar çok seviyorum ki canlarim onlar benim Rabbim onları bizden almasın :) maşallah ogluslariniza

Merhaba,

can dostlarım hatta oğluşlarım onlar benim.
Ne bir gece onlarsız uyurum ne de bir sabah uyanabilirim :KK200:
Beyaz oğlum 2 yaşında sarım da 1 yaşında. Evin içinde o kadar şirinler ki, çok iyi arkadaş, çok iyi kardeş oldular.
Birbirleriyle güreşiyorlar da:KK45:

Allah onlara uzun ömürler versin. Tüm zorda darda olan dilsiz kullara da sıcacık yuvalar nasip etsin inşallah.

Eki Görüntüle 1644589
Peh Allah aşkına duruşa bak tipe bak ;))) ısırırım onları bennnn miniklerimmm Allah im sizi sahibiNize bagislasin. Yerim o biyiklarinizi;))

Ayyyyy bnde kedi hastasiyim benimde 2 kedim var onları okadar çok seviyorum ki canlarim onlar benim Rabbim onları bizden almasın :) maşallah ogluslariniza

AAAAMİNNNNN :KK16: onlarsız naparım bilmiyorum gerçekten. Bizden size kocaman selamlar :KK15:

Yaaaa tipe baaakk yerim sizi köpeeekk ağzımı sulandı olsalarda ağzının kenarından öpssseemm :KK200::KK54:

Back
X