Çocuk Hastalıkları oglusum bugün aşı vuruldu ve ateşi var ilacda verdim ama dusuremiyorum ve ateşi olduğu için uyumuyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

68derya68

oğlusummmmm
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
19
3
3
32
Oğlum 2 aylık ve bugün aşı vuruldu bana ateşi çıkar ilaç ver falanda demediler ama ben kendim calpol şurubunu aldım ne olur olmaz diye eve geldikten sonra oluşumun uzerindekileri çıkardım zibini ve tahtı kaldı ateşini son ölçütugumde 37 ye çıkmıştı ilaci verdim aradan 20 dk geçti tekrar ölçtüm 37.2 olmuştu ve ateşi olduğu içinde bir türlü uyuyamiyor ağacından sağlıyoruz az daliyor yerine koyuyorum uyaniyor ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım adın fikirlerinizi söyleyin bilgili , tecrübeli anneler .....şimdiden teşekkürler

37 ates degildir bosa tasalanmayin. agrisi vardir asi yuzunden birazdan ilac fayda eder uyur insallah.

37 ateş sayılmaz.. takip edin sadece.. 37 iken ateş düşürücü verilmez bile.. bırakın vücudu mücadele etsin.. çok fazla artış olursa o zaman ilaçsız düşürme yöntemleri zorda kalırsanız ilaç..

Ewet ama oğlumu bu şekilde halsiz ve uykusu olduğu halde uyumuyor şekilde gördüğüm için endiseleniyorum ilaç verdim allaha Şükür ateşi düştü şimdi uykuya geçti şimdi tek endişem ateşin tekrarlamasi acaba tekrarlar mi

arkadasim 37 ates deildir diyorlar ilaç verdim dustu diyorsun
çocugun zaten atesi yokduki, kaça dusudun atesi ?
gereksiz yere ilaç kullanmak karaciger harabiyetinden tut vucudun bagisklik sistemi nin zayifligina kadar bir çok sorun yaratir ( sen simdi bi olçek verdin diye olmuycak ama bu gidisle olur )

38 den sonrasi ates dir ve çocugun sikayeti yoksa atesi dusurmemen daha iyi, vucud mikroplarla savunmayi ogenir ..

Ateşi fazla yok belki ama uyumuyorda o ateş bile ewet ilaç zararlıdır ama tedirgin oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…