Merhaba kızlar,Kuzeyim tam 8,5 aylık oldu.Sütüm pek gelmiyor.Bende ek gıdaların yanında devam sütüne başlayım dedim.Doktorumuz bebeği ek gıda değil süt bbüyütür ,süt daha önemli diyince bir panikle piyasada ne kadar devam sütü varsa aldım.Nafile hiç sevmiyor.Su ver 250 cc içer ama süt ver tükürüyor.Neyse bende değişik kaşık mamalarıyla veya bebe bisküvileri,muz felan denedim.Bu sefer sürekli kusuyor.Hemde şelale gibi midesinde ne var ne yok boşaltıyor.Bu sefer sanırım çok zorlamışım.Mama önlüğünü giydirirken bile böööö demeye başlıyor.Yine iyi kilosu ama napacağımı şaşırdım.Annem tatile gitti ve ben yalnız kaldım.O varken şaklabanlıklar yapıp yediriyorduk.Dün 4 öğünün hepsini kustu.Babası beni anlamıyor.Onlara göre zorlama..Zorlamasam kilo kaybedecek.Zorlasam psikolojik olarak mamayı görünce bööölüyor ve kusuyor.Acaba fazlamı veriyorum.1,5 aydır böyle.En fazla 100-150cc mama veriyorum.Ama hiç dünkü kadar olmamıştı.Korkumdan su veremiyorum ama susuzda olmaz.Ne yapmalıyım.Lütfen bir fikri olan paylaşsın...:gitme: