canım eğer çozum bulursan neolur banada sğyle maf oldum ben bu sğyledıklerını bız 4 aydan itıbaren yaşıyorum sırf bu yuzden gıtmedım hastanwe doktor kalmadı okadar çok kustu kı bır hafta hastanede yattık ama hıç bır sorun gorunmedı herşey normal şimdılerdede devam edıyo ama eskısı gıbı gunde 5 .6 defa dııl da 2 defa .ama duzelmedı .
ne verdiki o kadar canım. Bizimki hergün uyanınca emdikten sonra kahvaltılık ne kadar yerse ver dedi. sonra bi meyve bi sebze bi de yoğurt bütün gün. bunlarda da 1-2 fincan ölçüsünü geçme ve kafayı çevirince hemen vermeyi kes dedi. Gerçi bu aralar biras çabuk çeviriyo kafayı ama...
Bu arada ilk katı gıdaya geçerken geceleri muhallaebi yesin diye hazır muhallebi koleksiyonu yaptık ama ağzına sürmedi hiçbirini, çocuğun da bildiği vardır diye düşünüyorum ben de
Benim doktor her öğün 100-150cc olacak şekilde vkahvaltı,sebze,et,meyve,yoğurt,akşam yine sebze,et,aralardada 500cc anne sütü veya devam sütü.Çocuk yarısını anca yiyebiliyoo,ayrıca yemek üstüne su teklif et dedxi.Bizimkisi suyu içince olduğu gibi boşaltıyoo,ben anlamadım,100 cc bile çok fazla geliyor,of,
Aslında sana katılıyorum Gülican,azıcık sütüm normal devam mamasından daha faydalıdır ve hiç sonra normal süte alışması gerektiği aklıma gelmemişti,bizimki onuda reddeder,öyle inatçıki,bu arada mamalarada karıştırmayı denedim,muhallebide de denedim nafile,en iyisi olağan akışına bırakmak mı ne bilemiyorum,doktorun verdiği listeye uysam bu çocuk habire kusar,o kadar çok şey yemesi gerekki,yarısını anca yiyebiliyor,of çocuğun psikolojisinide bozdum,nasıl toparlarım bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?