oglusum oluyo

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar doktordan geldım oglusum oluyomus:teytey: vede suanda 120 gr dedı dogum tarıhıde 10 kasım ya ben hastalıktan kurlamıycam sanırım ya bazı arkadaslar bılıyo sancıyla acıle gıtmıstım o tahlıllerı doktora goturdum ıntıhap ve kum var dedı ıdrar yollarında bıde kıstım varmıs antıbıyotık ve agrı kesıcı verdı ama korkma kotu bısey olmaz dedı

kızlar doktordan geldım oglusum oluyomus:teytey: vede suanda 120 gr dedı dogum tarıhıde 10 kasım ya ben hastalıktan kurlamıycam sanırım ya bazı arkadaslar bılıyo sancıyla acıle gıtmıstım o tahlıllerı doktora goturdum ıntıhap ve kum var dedı ıdrar yollarında bıde kıstım varmıs antıbıyotık ve agrı kesıcı verdı ama korkma kotu bısey olmaz dedı

gözün aydın canm benim.sende dikkat et kendine a.s.

halecim benim oglana rakipler geldi bile valla a.s.cok sevindim arkadaşım ya allah saglıklı olarak kucagına almayı nasip etsin artık bu arada sana da gecmiş olsun dikkatli ol lütfen:nazar:

tebrik ederimm Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah
(bende bi oğlanı tutturabilsem)a.s.

ya sormayın masallah benim oglan cumartesi doktordayken 15+6dıydım ve 156gr mıs :) tombis mi olcak acaba anası gibi :)))

tatlı melek çok sevindim canım paşa geliyor desene doğum tarihimiz aynı bu arada allah hayırlı ve sağlıklı bi şekilde tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin inşallah. bu arada çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda iyilelşirsin sevgiler .

Tatlı melek hayırlı olsun canım. Ben de inşallah yarın gidiyorum doktora çok merak ediyoruz biz de belli olur artık umarım.

Hem gözünüz aydın,hem de geçmiş olsun diyelim o zaman sana.

bol su iç canım.

gözün aydın canım senin adına çok sevindim.allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

hepimizin gözü aydın bakalım yavaş yavaş belli oluyor

gözün aydın tatlımelekcim. artık isim telaşı başlar. geçmiş olsun benim biçok arkadaşım kum sorunu yşadı hamileyken. hepsinin de bebekleri de kendileri de sağlıklı korkma. bol su iç canım

oy oy ne güzel canım,tebrik ederim..

Ben de öğrenmek istiyorum bi an önce,çok merak ediyorum :)

gerçi eşim ve ailesi hep erkek olacak diyor,onlar da pek kız olmazmış,herkes pek bi umutsuz kız çocuk konusunda tatlicadiarzu

Güncelliğini yitirdiğinden yoruma kapatılmıştır.Mutlu paylaşımlar a.s.

Back
X