Doğuma Hazırlık Oğluşuma isiiimm;))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Zekiyelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
149
108
73
34
Kızlar 30 haftalık hamileyim bir oğlum olacak Rabbim izin verirse.Ancak hala bir isim bulamadık.Anlamı güzel olan ve oturaklı isim tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Benim beğendiğim erkek isimlerini yazayim belki sizde begenirsiniz bitanesi can,efe,rüzgar,doruk,ayaz,poyraz bigun bi oğlum olursa bunlardan birini koycam:)))

Benim beğendiğim isimleri yazayim belki birini begenirsiniz can efe rüzgar poyraz ayaz doruk ilerde bi oğlum olursa bu isimlerden birini koycam:))

fikret, mustafa, ali, fahir, ufuk, oğuz, kenan, halit, sefa, mahir, refik, ferit, pamir..

bir gün oğlum olursa da Turgut Ali koyacağım..

Benim de oğlum olacak inşallah. Ben eşimin ismini koymayı düşünüyorum. Yanına arda ya da aras ekleyeblirim.

Kızlar 30 haftalık hamileyim bir oğlum olacak Rabbim izin verirse.Ancak hala bir isim bulamadık.Anlamı güzel olan ve oturaklı isim tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Canım benim bebeğimin cinsiyeti belli değil ama erkek olursa Aybars Ali koymayı istiyorum. hamile kalmadan karar vermiştim bu isme :-)

Benim bebeğim cinsiyetini göstermiyor,süpriz yapacak galiba :)
eğer erkek olursa emir asaf veya asaf mert düşünüyorum

Zor değil mi halbuki hepimizin ismi var eski modern kimse bakmıyor isimlerimizi söylerken biz ise kırk takla atıyoruz isim ararken ne tuhaf ;)

Rabbim izin verirse bizim de oglumuz olacak. Bebegim gelmeden ismi gelmis .:) hamile kalmadan 6 ay once gorumcem rüyada bizim bir oglumuz oldugunu ve isminin de muhammed koydugumuzu görmüş bizde muhammed kadri koymayi düşünüyoruz

Allahım adıyla yaşamayı nasip etsin inşallah.kardeşimin de adı Muhammed. Ben de istiyodum da koymayı kardeşimin adı olunca kaldı artık

oncelikle rabbim hayirli evlatlar dunyaya getirmeni nasip etsin konu basligini gorunce ilk aklima gelen isim ertugrul oldu yorumlardada tugrul dusundugunuzu gordum bi sevindim nedense benimde oglum olursa ertugrul koyucam su son moda isimlere oldum olasi uyuzum insallah ismi gibi yasar oglusun ertugrul cok karizmatik ve asil bir isim

Back
X