Doğuma Hazırlık oglusuma isim ariyorum fikirlerinizi bekliyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hazalg

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
5
0
6
35
Adana
merhabalar, 23 haftalik hamileyim allahin izniylen bi oglum olacak. 23 haftadan beridir arastiriyorum ama hala bi isim bulamadim guzel anlamli bildiginiz isimler varsa eger yazarsaniz sevinirim. bu arada ben almanyada yasiyorum alman alfabetinede uyucak olsun. simdiden tessekkurler.

Şimdiden sağlıklı mutlu bir bebek olması dileğiyle. Benim en çok beğendiğim erkek ismi ÇINAR.

Şimdiden sağlıklı mutlu bir bebek olması dileğiyle. Benim en çok beğendiğim erkek ismi ÇINAR.

merhabalar, allah nasip ederse bir kac hafta sonra oglumu kucagima alicam ama ben hala bi isim bulamadim begendiginiz isimler varsa eger önerirseniz sevinirim simdiden tesekurler. cinar ismini bende begeniyorum ama malesef alman alfabesine uymuyo ensar ismini daha önceleri duyan varmi ben ensar dedigimde cevremdekiler cok sasiriyo biz daha once duymastik bu ismi oyuzden bende kararsizim

Merhaba, ENSAR ismi hoşuma gitti diyebilirim. Söylemeside hoş oluyor. Anlamıda "Hz. Muhammed'e hicret zamanında yardım eden Medineliler" çok güzelmiş. Allah adıyla bir ömür boyu mutlu etsin, sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.

Canım eşim enes ben talha diye düşünüyorum ama ben de senin gibi çook kararsızım. Buralarda daha içime sineni bulmaya çalışıyorum

Ensar ismini daha önce duymuştum ama bence ilginç pek alışılmadık bir isim anlamınıda ilk defa duydum güzelmiş.

yunus emre
mehmet ali
ömer,bekir
ahmet emir
isa talha
enes,yusuf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…