Oğluşuma isim konusunda kararsız kaldık:( sizce hangi isim daha güzel???

oğluşumun ismi ne olsun yardım...

• EGE

OY: 37 42,0%
  • POYRAZ

OY: 33 37,5%
  • EGEALP

OY: 4 4,5%
  • EGEHAN

OY: 14 15,9%

• Ankete Katılan
    88
bende oyumu poyrazdan yana kullanmıştım
bence karakteristik ve karizmatik bir isim.
Üstelik Ege ismi Türkiyede ençok kullanılan 921. isim Ülkemizde yaklaşık her 7,362 kişiden birinin adı EGE ve ismin yaygınlık oranı binde 0.14. yaklaşık 10,437 kişinin isminin EGE olduğu ve EGE isimli kişi sayısının her yıl ortalama 166 kişi arttığı tahmini yapılabilir

Poyraz ismi ise Türkiye de ençok kullanılan 2312. isim. Ülkemizde yaklaşık her 29,448 kişiden birinin adı POYRAZ ve ismin yaygınlık oranı binde 0.03. yaklaşık 2,236 kişinin isminin POYRAZ olduğu ve POYRAZ isimli kişi sayısının her yıl ortalama 36 kişi arttığı tahmini yapılabilir

Yani Poyrazlar daha az ülkemizde bence daha kıymetliler

benimde dünyalar tatlısı oğlum var son ana kadar doruk ve kaan diyorduk doğuma girerken ne oldu bilmiyorum eşime ege olsun ege denizi gibi masmavi gözleri olucak dedim :)

suan oğlumun adı ege resmen deniz mavisi gibi gözleri var bende oyumu egeden kullandım ama arkadaşların dediği gibi ege çok yaygın poyrazda çok sert isim hayırlısı ile doğsun canım..

yorumlarınız için çok teşekkürler. poyraz yunan kökenli bir isim ve 2 anlamı var bildiğimiz rüzgar anlamının dışında yunanlarda büyük, yüce anlamına geliyor. poyraz isminde karar kıldık artık ismi ile sesleniyoruz ve tepkiler vermeye başladı annesinin herşeyi:emir_bebek: ismi ile yaşasın bebişlerimiz tekrar teşekkür ederim yorumlarınız için.

Egehanı oyladım sonu Buğrahanı çağrıştırdı EskiTürk isimlerini severim bi ağırlığı var
Tabi nereli olduğunuzu merak ettim EGE ve POYRAZ Yunan kökenlimisiniz?
:40:

Back
X