Doğuma Hazırlık Oğluşuma isim önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben çok isim aradım sonunda Alp koydum.hem anlamı çok güzel,hem öz Türkçe bir isim hemde 1500 yıllık geçmişi var.ben tek başına Alp koydum,tek ve kısa isim her zaman karizmatik durur diye düşündük.ama söylemesi biraz zor oldu tek hece olduğu için.yanına bir isim daha ekletsemmi diye düşünüyorum bazen. istersen sende tek başına koyabilirsin benim gibi ya da dilersen anına ekte koyabilirsin.sonuçta kısa olduğu için herşeyle gidiyor.mesela:

ALPTUĞ
MİRALP
YİĞİT ALP
YAĞIZ ALP
GÖKALP

umarım hayırlı bir isim bulursun oğluşuna.

Önerilerin için teşekkür ederim
bunları da not ediyorum
umarım hayırlısıyla bi isim bulabiliriz

Canım belli oldu cinsiyeti :1: Benim de oğluşum olcakmış eğer karar değiştirmezsek Cihangir geliyo yani:49:

Hadi gözünüz aydın olsun canım
bir oğluş daha geliyor sitemize demek ki
oğluş bolluğu var sanki bu sene
Allahım nazarlardan saklasın, güzelce doğmayı nasip etsin inşallah
:nazar:

Allahın izniyle oğlumuz olacak..adını yakup ya da yahya istiyoruz...ablası karar verecek...
beğendiğim isimlere gelince yunus, yakup, yusuf, yahya, ayyyyyyyy ne güzel...hepsi de aynı harfle başlamış :34:
hadi kolay gelsin hepinize :16:

Allahın izniyle oğlumuz olacak..adını yakup ya da yahya istiyoruz...ablası karar verecek...
beğendiğim isimlere gelince yunus, yakup, yusuf, yahya, ayyyyyyyy ne güzel...hepsi de aynı harfle başlamış :34:
hadi kolay gelsin hepinize :16:

Ablası en güzelini seçecektir :34:
Hayırlısıyla doğsun da bizde o zaman buluruz sanırım :27:

Back
X