K kncgl Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2014 22 5 38 33 2 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kncgl #1 35 haftalgm ve karar veremedik isim konusunda sizce hangisi Ege Doruk Kayra Toprak Eymen Arden Yada onerebileceginiz ism warsa yardim edin
35 haftalgm ve karar veremedik isim konusunda sizce hangisi Ege Doruk Kayra Toprak Eymen Arden Yada onerebileceginiz ism warsa yardim edin
B Benbirlaydii Cehalet ne güzel sey, herseyi biliyorsun. Kayıtlı Üye 10 Aralık 2014 8.631 6.441 248 3 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kncgl #2 Bende Kayra ve Eymen arasinda kalmistim ama kararimi verdim oglusumun ismi Rabbim nasip ederse Muhammed Eymen olacak :))
Bende Kayra ve Eymen arasinda kalmistim ama kararimi verdim oglusumun ismi Rabbim nasip ederse Muhammed Eymen olacak :))
goooody Guru Kayıtlı Üye 16 Nisan 2010 2.287 4.008 333 3 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi kncgl #3 Kuzey, Arda, Rüzgar, Cihan, Aslan, Çınar, Kerem, Mete bir de Batı isimli insanların genellikle çok iyi karaktere sahip olduğunu duydum.
Kuzey, Arda, Rüzgar, Cihan, Aslan, Çınar, Kerem, Mete bir de Batı isimli insanların genellikle çok iyi karaktere sahip olduğunu duydum.