• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğluşumun eskiyen koltuğu ve blujean şıklığı

ahsen76

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
238
0
316
48
İstanbul
ARKADAŞLAR .el becerisi hobiden inanılmaz zevk alırımkaydirigubbakcemile3 hiç bir kursa gitemedim ama harika şeyler üretebilirim yaptığım diğer şeyleride paylaşacağım bir ara bu dün akşam yaptığım yaptığım fındığımın eskiyen koltuğu eski ve yeni hallarini resimledim sizler için fikir olur belki diye oldukça kötü halde olan koltuğa yeniden renk vermek oğlumuda benide mutlu etti umarım sizde beğenirsiniz.... resimdekilerden daha güzel kotlu hali soluk çıkmış biraz:umursamaz:

:kahve:yolunmuş yırtık bölgeleri evde bulunan elyaf süngerle dolduruyoruz

mnişte yasık yaptım ufacık kalan parçalardan
:1ninca:koltuk yanlarına pantolonun arka ceplerini monte ediyorum bebişimin biberonu kumandası yada oyucakları için aynı cepten 2taraf ve arkadada var hem ardıkllarını elinin altında olsun hemde şık görüntü için nasıl olmuş:kedi:benimki KEDı gbi koltuğun peşinde dolaşıyor anne ,menim diye

benimki daha fazla duramıyor saldırıya geçiyor oyuncaklarını yerleştirdi bile normalde yüzüne bile bakmazdı ..........resim olayını biraz fazla abartık galiba son resimleri oğlum ağladı"""" men çeticem "diye onun eseri bunlarda.......

Son düzenleme:
vereliniortak tebrik ederim çok beceriklisiniz ... mükemmel olmuş :nazar: ... bende kendi elimin değdiği herşeyi daha severek kullanırım... milyonlarca para verip alsam o kadar haz duymam...sizinde öyle olduğunuzu hissettim... ne yazık ki yaptıklarımı sergilemek nasip olmuyor zaman yetersizliğinden :çok üzgünüm:...

ellerine emeğine yureğine sağlık canım.. takdir ettim valla. başkası olsa çoluk çocuktan fırsat kalmıyor diye gider yenisini alırdı, bravo!

opuyorumnanaktan ÇOK MUTLU OLDUM ARKADAŞLAR YORUMLARINIZ ıÇıN HEPıNıZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDıYORUM FIRSAT BULDUKÇA EKLıYECEĞıM DıĞER YAPTIKLARIMI ıNŞALLAH SEVGıYLE KALIN HAYIRLI RAMAZANLAR OLSUN ..........................................a.s.

opuyorumnanaktanÇOOOOOOOOOOOK TEŞEKKÜR EDERıM ARKADAŞLAR DıĞER YAPTIKLARIMIDA RAMAZANDAN SONRA RESıMLıYECEĞıM ÇÜNKÜ EVıMDE MUKABELE OKUTUYORUM YOĞUNUM ÇOK............................SEVGıLERıMLE.................

Son düzenleme:
Mukabeleyi Allah kabul etsin canım.....amanda aman ne kadar beceriklisin maşallah...merakla diğer yaptıklarını bekliyorum...bide yakışıklı koltuğuna otursaydıda onuda görseydik...alkisalkisalkis

Ellerine sağlık canım.Çok güzel olmuş.Beceriklilik güzel şey doğrusu.Güle güle kullansın oğluşun

öncelikle seni tebrik ederim canım ,eskiyi yenilemen çok hoş
ve başarılı olmuş ,ellerine sağlık :)

Back
X