ARKADAŞLAR .el becerisi hobiden inanılmaz zevk alırımkaydirigubbakcemile3 hiç bir kursa gitemedim ama harika şeyler üretebilirim yaptığım diğer şeyleride paylaşacağım bir ara bu dün akşam yaptığım yaptığım fındığımın eskiyen koltuğu eski ve yeni hallarini resimledim sizler için fikir olur belki diye oldukça kötü halde olan koltuğa yeniden renk vermek oğlumuda benide mutlu etti umarım sizde beğenirsiniz.... resimdekilerden daha güzel kotlu hali soluk çıkmış biraz:umursamaz:

yolunmuş yırtık bölgeleri evde bulunan elyaf süngerle dolduruyoruz 

mnişte yasık yaptım ufacık kalan parçalardan
:1ninca:koltuk yanlarına pantolonun arka ceplerini monte ediyorum bebişimin biberonu kumandası yada oyucakları için aynı cepten 2taraf ve arkadada var hem ardıkllarını elinin altında olsun hemde şık görüntü için nasıl olmuş:kedi:
benimki KEDı gbi koltuğun peşinde dolaşıyor anne ,menim diye
benimki daha fazla duramıyor saldırıya geçiyor oyuncaklarını yerleştirdi bile normalde yüzüne bile bakmazdı ..........

resim olayını biraz fazla abartık galiba son resimleri oğlum ağladı"""" men çeticem "diye onun eseri bunlarda.......

:1ninca:koltuk yanlarına pantolonun arka ceplerini monte ediyorum bebişimin biberonu kumandası yada oyucakları için aynı cepten 2taraf ve arkadada var hem ardıkllarını elinin altında olsun hemde şık görüntü için nasıl olmuş:kedi:

benimki daha fazla duramıyor saldırıya geçiyor oyuncaklarını yerleştirdi bile normalde yüzüne bile bakmazdı ..........

Son düzenleme: