Doğuma Hazırlık oğluşumun ismi nasıl

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

papatya2147

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
374
6
46
Antalya
oğluşumun ismi henüz kesinlik kazanmamakla birlikte baran olacak anlamıda yağmurmuş
BARAN BARAN BARAN BARAN BARAN DİYE SESLENMEK İSTİYORUM DAĞA TAŞA:))))))))))))

cnm baran diye bir arkadaşım vardı gayet hoş bir isim anlamıda güzelmiş
içine sine sine bağır cnm hayırlısı olsun oğluşun :)

Canım allah saglıklı uzun ömurlu olmasını nasip etsin benimde oğlumun adı baran bazı bölgelerde yagmur bazılarında ise yağmur mevsimi olarak manalandırılıyor farsça kökenli bır isim olmakla beraber güney doğuda çok kullanıldığı için kürtçe olduğunu idda edenler vardır(ama kürtçe değil farsçadır)Doğruluğundan emin olmamakla birlikte rusçada koyun manasına geliyormuş denilmekte.Bence çok güzel ve asil duran bir isim.

stv'de şefkat tepe dizisi var orada da baran karakteri var ismi dizi de baran işte ben onun büyük hayranıyım gerçekte ismi ufuk şen ona çok yakıştırdığım için o ismi herkese yakışır gibi geliyor eminim senin bebişe de yakışır :1: Allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyümesini nasip etsin inşallah :)

Eşim de çok seviyor bu ismi.Oğlu olursa adını Baran koyacakmış:)ben de sevdm bu ismi hatta sırf Baran adı verebilmek için oğlum olsun istiyorum bunu farkettim:)Normalde ayırt etmem hatta kızım kesinnnnlikle olmalı derim.

Ama yine de şöyle daha anlamlı bi isim olabilir diye geçiriyorum aklımdan.Aslında ben Muhammet Baran koymayı tercih ederdm ama bizim soyisim uzun çocuğa yazık olur:)Ahmet Baran Ali Baran gibi de düşünebilirsin canım.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsn.

Oğlumun ismi arda, bitane daha oğlum olursa ilerde aras yada baran koymayı düşünüyorum. Baran kulağa hoş gelen asil bi isim :12:

bence çok güzel bir isim baran istikrarlı bir isim adıyla büyüsün sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım

Back
X