ya inan çok uğraştım kadını vazgeçirmek için okul müdürüm bile konuştu.. ama yok yani ödeyeceksin diyor sadece .. hiç birley çözüm değil gibi gözüküyor.
neden çıkıyorsun,madem senetleri vermiyor sen orda kal ve kurallara uymak kaydıyla sen onu rahatsız et, o senden kurtulmak istesin.. burda kalmak en doğal hakkım burdan atamazsınız de ve ters psikoloji yap yeni :) emin ol işe yarayacaktır.. temzilik düzgün yapılmıyorsa şikayet et,güvenlik sağlanmıyorsa şikayet et.. paramızla rezil oluyoruz de..şimdi bimer diye bişey var isimsiz bile olsa şikayetler dikkate alınıyor inceleniyor..haksız yere iftira at demiyorum ama yurt pansiyon gibi yerlerinde uyması gereken birsürü kural var, ve eminim uymadıkları bişeyler vardır.. :)
Kadının insafına kalmış durumdasın şuan.
Hukuki olarak yapabileceğin hiç bişey yok..
gerçekten mi ya .. o zaman ödemek zorundayım çünkü kadında insaf diye bişey yok. haklıyken düştüğüm şu duruma bak ya
canım artık yapamam o dediklerini. ailem geldi çünkü kavgalı bir şekilde ayrıldım pansiyondan. bimer ide aradım şikayette bulundum . ama bimer şikayetimi kaymakamlığa göndermiş. burasıda küçük bir yer. kadının tandııkları var sanırım o gün haberi olmuş haber gondermıs bana ..'' her horoz kendi çöplüğünde öter diye '' yani napsam olmuyo ....
Eğer kaymakamlık şikayetinle ilgili herhangi bir dönüş yapmadıysa sana. Valiliği ve ya başbakanlığı arayıp kaymakamlığı şikayet et. Adam kayırdıklarından bu yüzden mağdur olduğundan bahset.
Hakkını arayacağını söyle sert çık hatta.
Ne demek adam kayırmak görsünler.
Babam çok uğraşır böyle insafsız insanlarla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?