öğrenci pansiyonu yardım

Ezgihasan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
71
0
26
İstanbul
merhaba arkadaşlar. sizlerden bilgi almak istediğim bir konu var. ben öğrenci pansiyonunda kalıyordum . kaldığım pansıyona seneet ımzaladım bır yıllık. ve herhangi bir sözleşme vs. imzalamadım. ancak yaklaşık iki üç hafta önce pansiyondan kavga ederek ayrıldım . ve üstüne bir ton hakaret yedim haklı olduğum halde..ve şu an kadın senedimi vermiyor. kalmadığım sürenin parasını almanın derdinde. bende pansiyonda kalmadığım halde bu parayı ödemek istemiyorum .. neler yapabilirim bilmiyorum... bilgisi olan arkadaşlar lütfen bana da yardım edin..

canım bende geçen yıl yurtta kaldım çıkmak istedim ama senetleri alamıcağım için çıkamadım okulda hukuk hocamlada konuştum bu konuyu elinde senet varsa vermiyosa ödetir yasal olarak bişey yapamazsın dedi ancak kyk yani devlet yurduna yerleşirsen senedini vermek zorunda ve babam işten çıktı falan diyerek ödeyemiyeciğini kanıtlarsan ya da yerine orada kalacak birini bulabilirsen ya da o şehirde akraban varsa onun yanında kalıcam kirayı ödeyemicem dersen yırtabilirsin bunlar seçenekler sana kolay gelsin

ya inan çok uğraştım kadını vazgeçirmek için okul müdürüm bile konuştu.. ama yok yani ödeyeceksin diyor sadece .. hiç birley çözüm değil gibi gözüküyor.

kavgayi kiminle yaptin? yani bir sene idare etsen? ben ce cok zordur senetleri geri almak diye tahmin ediyorum, bir avukata danisman lazim...

Son düzenleme:
ya inan çok uğraştım kadını vazgeçirmek için okul müdürüm bile konuştu.. ama yok yani ödeyeceksin diyor sadece .. hiç birley çözüm değil gibi gözüküyor.

canım o zaman sabretcen zaten okulun kapanmasına az kaldı umarım seneye için imzalamamışsındır :50:

pansiyondan çıktım bile başka pansiyona geçtim . pansiyonun sahibiyle kavga ettim . gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum

neden çıkıyorsun,madem senetleri vermiyor sen orda kal ve kurallara uymak kaydıyla sen onu rahatsız et, o senden kurtulmak istesin.. burda kalmak en doğal hakkım burdan atamazsınız de ve ters psikoloji yap yeni :) emin ol işe yarayacaktır.. temzilik düzgün yapılmıyorsa şikayet et,güvenlik sağlanmıyorsa şikayet et.. paramızla rezil oluyoruz de..şimdi bimer diye bişey var isimsiz bile olsa şikayetler dikkate alınıyor inceleniyor..haksız yere iftira at demiyorum ama yurt pansiyon gibi yerlerinde uyması gereken birsürü kural var, ve eminim uymadıkları bişeyler vardır.. :)

neden çıkıyorsun,madem senetleri vermiyor sen orda kal ve kurallara uymak kaydıyla sen onu rahatsız et, o senden kurtulmak istesin.. burda kalmak en doğal hakkım burdan atamazsınız de ve ters psikoloji yap yeni :) emin ol işe yarayacaktır.. temzilik düzgün yapılmıyorsa şikayet et,güvenlik sağlanmıyorsa şikayet et.. paramızla rezil oluyoruz de..şimdi bimer diye bişey var isimsiz bile olsa şikayetler dikkate alınıyor inceleniyor..haksız yere iftira at demiyorum ama yurt pansiyon gibi yerlerinde uyması gereken birsürü kural var, ve eminim uymadıkları bişeyler vardır.. :)

canım artık yapamam o dediklerini. ailem geldi çünkü kavgalı bir şekilde ayrıldım pansiyondan. bimer ide aradım şikayette bulundum . ama bimer şikayetimi kaymakamlığa göndermiş. burasıda küçük bir yer. kadının tandııkları var sanırım o gün haberi olmuş haber gondermıs bana ..'' her horoz kendi çöplüğünde öter diye '' yani napsam olmuyo ....

Bende bir yere yerleşicem bu senet olayı korkutuyor beni . Peki kyk yurdu çıkarsa senedi kesin olarak veriyorlar mı ?

gerçekten mi ya .. o zaman ödemek zorundayım çünkü kadında insaf diye bişey yok. haklıyken düştüğüm şu duruma bak ya

Malesef öyle. Benimde bir dersaneyle ilgili sıkıntım vardı malesef tüm parayı ödemek zorunda kaldım.
O zaman çok araştırmıştım ama işin içinde senet olunca yapılacak bişey olmuyo..

canım artık yapamam o dediklerini. ailem geldi çünkü kavgalı bir şekilde ayrıldım pansiyondan. bimer ide aradım şikayette bulundum . ama bimer şikayetimi kaymakamlığa göndermiş. burasıda küçük bir yer. kadının tandııkları var sanırım o gün haberi olmuş haber gondermıs bana ..'' her horoz kendi çöplüğünde öter diye '' yani napsam olmuyo ....

Eğer kaymakamlık şikayetinle ilgili herhangi bir dönüş yapmadıysa sana. Valiliği ve ya başbakanlığı arayıp kaymakamlığı şikayet et. Adam kayırdıklarından bu yüzden mağdur olduğundan bahset.
Hakkını arayacağını söyle sert çık hatta.
Ne demek adam kayırmak görsünler.
Babam çok uğraşır böyle insafsız insanlarla.

Eğer kaymakamlık şikayetinle ilgili herhangi bir dönüş yapmadıysa sana. Valiliği ve ya başbakanlığı arayıp kaymakamlığı şikayet et. Adam kayırdıklarından bu yüzden mağdur olduğundan bahset.
Hakkını arayacağını söyle sert çık hatta.
Ne demek adam kayırmak görsünler.
Babam çok uğraşır böyle insafsız insanlarla.

cnm aradım 4 gün olmuş şikayetiniz işleme gireli dediler. bir ay süresi var dediler resmen sıkıştım hiç bişeey yapamıyorum.

Back
X