Ögrenci trendleri =)

merkrec

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
122
0
46
İstanbul
evettt kızlarr kurallar çignenmek içindr diye sanırım sırf bu yüzden sylemişlerdir =) evet bizde sevmiyoruz süveteri hırkayı. klasik okul çantalarını =) haydı herkez okula gderken nasıl bir trend yarattıgını söylesin ve yardımlaşalım =)

ben başlıyorum : okul formasının üstüne kısa kollu oensli gömlek, onun üstüne siyah bolero tarzı ama bolero gibi olmayan salaşhbir hırka, ince siyah çorap onn üstüne desenli küçük siyah bir çorap, beyaz çapraz askılı bir çanta ve olmazsa olmaz converselerim :) bahar sezonunu böyle açtım. sizdende bekliyorum fikirlerinizi =)

sen yazınca aklıma lıse yıllarım geldı 6 sene once bende senın gıbıydım kurallar cıgnenmek ıcındır derdım ten rengı corap ustune renklı dızlere kadar corap tabı etek normalde dız altında olması gerekırken bı guzel kestırdım dı ustunde bı etek spor ayakabı renklı gomlek ıcıne kısın renklı badı yazın ınce renklı kısakolulardan sacları hıc sorma kısacık sankı erkek mısalı onları bıde dıkerdım havaya gırısde kenara cekılrıdım yıkanırdı saclar gırınce yenıden surerdım cantamda jolem eksık olmazdı okulda kafası yıakknan bana gelrıdı haha

kurallar uygulanmak içindir heleki ögrenciysen kesinlikle uygulamalısın cnm :)
üniversitede istedigin gibi giyinirsin ama öncesinde kurallara uyy derslerine adepte oll..imaj falan boş işler..ben sabah uyanınca aynaya bakmadan saçımı baglar giderdimm ne tarz ne bşyyy:)ama iyikide öyle yapmışım gayet güzle bi ünivden mezunummm..

Ahahah ayy canım benim çok hossun yaa :) okurken bı yandanda gözümde canlandırdım vallahi :)

o ne ki biizim okuldakiler makyaj yapip gelirlerdi tirnak uzatipta hadi tirnagi uzattin ne diye oje surersin en renklisinden . hocalar elleriyle kirardi o tirnaklari. ayrica makasta kullanmazlardi. tirnaklariyla tuttuklari gibi tirnaklarini kizlarin kirarlardi. hadi tarzi anladim ne diye o gencecik yuzlerine makyaj yapip kadinsi havalara burunuyorlardiki/ sahsen ben 19 umdan sonra makyaja basladim. lisedeyken makyaj yaptigimi hatirlamiyorum. okula giderkende lise ikiye kadar normal muz corap giydim lise ucte cok ince oolmayan siyaj corap ustune uuzun corap converse yada spor ayakkabi gomleginde icinden bir bluz giyerdim. canta olarakta ya normal spor cantalardan yada capraz tarzda kullandiigim cantalarim vardi. kolyem bazen olurdu. derslerde ugur getirsin diye dedemin kolyyesini takardim. saclarimi istedigim gibi yapardim uzundu o zamanlar. tabi boyatmazdim asla. kupe filan takmazdim

valla şimdiki öğrenciler çoook rahat bizde saç örmek mecbur düz ayakkabı giymek, kaş almamak, makyaj takı yok şimdi bakıyorum hem kızlar hem erkekler çoook rahat giyim saç baş makyaj o biçim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…