Ogrencilerden biktim ya

Yusra91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
1.019
393
43
Geçen yılda böyleydi okulu bitti gittiler kurtulduk derken bu yıl yine aynı saate bak ya gece 2ye geliyor ve alltta saatlerdir müzik dinliyorlar azer bulbulden tut popuna kadar.aşağıya vuruyorum yok bana misin demiyor.böyle ogrenci ligin ben taaa...

Çirkinleşmeye gerek yok bence.
Sonraki gün gidip kapıyı tıklatıp "gençler gece biraz daha sessiz olur musunuz" dediginiz vakit dediklerinizi algılayacak kapasiteye sahiptirler muhakkak.
Yazık yani ne çektik öğrenci milleti olarak,kimse mi sevmez.

Bi insan kaç defa uyarilir yada bu saatte uyarmak mi gerekiyor insan olan herkes 12den sonra müzik açılmayacağını bilir. Geçen yıl kaç defa uyardikta noldu kapıya gitti komşu gece kaç defa çaldı acmadilar en son polise açtılar.

ay keko öğrenci alarmı en çekilmeyen arebesk tip . birde ses yüksekse ya müptezeller yada acı çekiyorlar ev meyhaneden hallice bir yer olmuş . sakın bulşamyın bir bakmışsınız sizede damardan arabesk vermişler :D polisi arayın yada yönetici öğrenciler ya yöneticiden korkarlar

bence güzel dille anlatın ya derdinizi. Ne bileyim bir kap yemek falan götürün yarın konuşun.
Biz de öğrenciydik valla ilk kez anadan babadan ayrı kalınca gençler coşuyor doğal olarak. güzel dille yaparsanız utanırlar zaten.

Ya arkadaşlar bende öğrencilik döneminden geçtim o yüzden anlayışlı davranmak istiyorum o yüzden kaç saattir sabretmeye çalışıyorum ama uyuyamiyorum dikkatimi dağılıyor.bikac kere vurdum aşağı uyarı amaçlı ama devam ettiler.Bende ayrı evde kaldım ama ben biliyordum gece 12den sonra müzik acilmayacagini. Aşağıda düğün salonu var gibiyken nasıl uyucam ki.Başım ağrıdı sinirden ama neyse Allah ima şükürler olsun sonunda kapadilar. Bende fırsattan istifade uyumaya çalışayım bari

bence güzel dille anlatın ya derdinizi. Ne bileyim bir kap yemek falan götürün yarın konuşun.
Biz de öğrenciydik valla ilk kez anadan babadan ayrı kalınca gençler coşuyor doğal olarak. güzel dille yaparsanız utanırlar zaten.
Aynen canım bende öyle düşündüm asure goturcem o zaman soylicem ;)

Yarin kapilarina not ilistirin lutfen gece gurultu yapmayin yazin sanirim dikkate alirlar

Ay ben öğrenci iken alt komşumuz erkek öğrencilerdi,benim oda salondu ve bu dangozlar öküz gibi devamlı gece2-3 e kadar kakarakikiri müzik her türlü ses gelirdi! Bir gece artık sinirden salonun ortasında açtım müziği son ses hopladım zıpladım bağırdım ve çocuklar bizim kapıya geldi.

Ya rahatsız oldunuz galiba evet ama bu gece biz rakı içiyoruz kusura bakmayın ses devam edecek isterseniz gelin bize katılın dedi:KK57:

hani bizi de kimse sevmezdi apt de bir selam veren yoktu ama bu tipleri gördükten sonra neden öğrenci milleti diye bir genelleme yapılmış anlamıştım:sus:

Back
X