Öğrencilerin Favori Hobileri

Merhaba. Aranızda öğrenci olanlara bir sorum olacak arkadas çevrenizde en sık duyduğunuz en yaygın hobi nedir?

dans, tiyatro, sinema, bowling, fotograf

ebru resim sabun cam falan gibi şeyleri de sorsanız herkes çok seviyor neredeyse fakat maddi imkansızlıklar, vakit bulamamak, eğitim alamamak gibi bahaneler veya sebepler var, bu alanlar sevilse de yönelen çok çok az
diğerleri hem daha basit (tiyatro oynamak zor da olsa izlemesi kolay mesela), hem de ulaşılması daha kolay mesela okullarda sunulan imkanlar eğitimler kulüpler onlara daha uygun.

dans, tiyatro, sinema, bowling, fotograf

ebru resim sabun cam falan gibi şeyleri de sorsanız herkes çok seviyor neredeyse fakat maddi imkansızlıklar, vakit bulamamak, eğitim alamamak gibi bahaneler veya sebepler var, bu alanlar sevilse de yönelen çok çok az
diğerleri hem daha basit (tiyatro oynamak zor da olsa izlemesi kolay mesela), hem de ulaşılması daha kolay mesela okullarda sunulan imkanlar eğitimler kulüpler onlara daha uygun.

haklısınız öğrenci olmanın bazı kısıtlamaları oluyordur elbette :)

bnm gördüğüm duyduğum en yaygın hobi müzil:) herkes kulaklıkla dolaşıyo bu aralar

Dil öğrenmek-geliştirmek hobiden sayılıyor mu? :1: Eğer sayılıyorsa ingilizcemi geliştirmek en büyük hobim.Zaten dil öğrencisiyim zorunluluktan saymıyorum.Ayrıca kendi çabamla fransızca ve ispanyolca öğrenmeye çalışıyorum :)

Back
X