- 25 Eylül 2011
- 7.570
- 11.485
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Merhaba.ogrenciyken hep istedim calisma hayatinda bi ogrenciye burs verecegim diye.ve bir yakinim olan basarili ihtiyaci olan biri ayni zamanda bu seneden itibaren ona burs verecegime karar verdim.ve soyledim.
Esim memur.yeni evliyiz.heray 1700 kredi odememiz var.bende ogretmenim.bu sene rabbim bahsederse devlete atanirsam iyi bi gelirimiz olacak insallah.(atanmama nasipse umutlu bakiyorum cok calistim denemelerimde epey taban puanin uzerinde)
Sorunum su.kiradayiz.cocukta dusunuyoruz.esimin geliride 3000uzeri.
Simdi her ay bu ogrenciye ne kadar burs vermek makbul.birde bi telas var uzerimde.ya her ay yetiremesem diye.soz verdim.iki yil bouynca verecegim insallah atanirsam.
Boyle bi tedirginlik sardi beni.bu arada ev kiramizda 500.
Tum detaylari verdim.sizce bu durumda ne kadar yeteblirim bu ogrenciye.
Esim memur.yeni evliyiz.heray 1700 kredi odememiz var.bende ogretmenim.bu sene rabbim bahsederse devlete atanirsam iyi bi gelirimiz olacak insallah.(atanmama nasipse umutlu bakiyorum cok calistim denemelerimde epey taban puanin uzerinde)
Sorunum su.kiradayiz.cocukta dusunuyoruz.esimin geliride 3000uzeri.
Simdi her ay bu ogrenciye ne kadar burs vermek makbul.birde bi telas var uzerimde.ya her ay yetiremesem diye.soz verdim.iki yil bouynca verecegim insallah atanirsam.
Boyle bi tedirginlik sardi beni.bu arada ev kiramizda 500.
Tum detaylari verdim.sizce bu durumda ne kadar yeteblirim bu ogrenciye.
Son düzenleyen: Moderatör: