Öğrenciye "Memelerin çok küçükmüş" diyen müdür yardımcısı tutuklandı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Gel masaj yapayım diyen müdür yardımcısı tutuklandı
Antalya 75'inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde başı ağrıyan bir kız öğrenciyi 'Gel masaj yapayım. Memelerin de çok küçükmüş' gibi sözlerle taciz ettiği ileri sürülen müdür yardımcısı M.D. tutuklandı.
Sitene Ekle

Muratpaşa İlçesi'ndeki 75'inci Yıl Anadolu Lisesi, arka arkaya iki taciz olayıyla gündeme geldi. Okulun 12'nci sınıf öğrencisi S.Z.'nin şiddetli baş ağrısı nedeniyle eve gitmek için müdür yardımcısı M.D.'nin makam odasına girerek izin istedi. İddiaya göre M.D., kız öğrenciye 'Gel başına masaj yapayım' diyerek dokunmaya başladı ve ardından 'Memelerin de çok küçükmüş' diyerek cinsel tacizde bulundu. Şikayet üzerine Antalya Milli eğitim Müdürlüğü tarafından hakkında soruşturma başlatılan M.D., açığa alındı. Ayrıca Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da hakkında soruşturma başlatılan müdür yardımcısı M.D., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Aynı okulda Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık öğretmeni M.S., bir sınavda kopya çekerken yakalanan 5 öğrenciden 11'inci sınıf öğrencisi 17 yaşındaki E.T.'yi disiplin sürecine ilişkin görüşmeler sırasında, 'Senin cezan okuldan atılmak ama ben senin cezanı hafifleteceğim. Bir ev tutarım sana, hem kızım, hem eşim olursun' gibi ifadelerle taciz ettiği gerekçesiyle açığa alınmış ve soruşturma başlatılmıştı. milliyet

sapık hem memen kücük diyor hem evlenmek istiyor hem taciz ediyor ucube herif moruk ayrıca

Pislikler! Okuldaki hocalarda var bir gariplik.Sapıklara bak!

ne sapıklar var sapııkk adam..

Pis sapık!!
Allah'ım insanlık nereye gidiyor?!

sapık herif pislik, bizimde bir öğretmenimiz vardı kızların arkasından giderken bakardı, sıra altından bacaklarımıza bakardı , idareye şikayet ettik , defolup gitti okuldan , pislik sapıklar Allah hepinizi mahfetsin.

Lisede sinif arkadasim ogretmenimize asikti
Kafa yapiyo zannederdik
Oha yani derdik yas var, bi de ogretmen biz onun Ogrencileriyiz
Sonra okul bitti ve evlenmisler
Belkide lisederken flort ediyolardi haberimiz yoktu

Enteresan gelmisti bana bu olay

Ogretmen-ogrenci disinda olan tum yakinlik absurd , sacma, cirkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…