Canım önce ailene bu durumunu anlat güzelce , onların izni olmadan olma çünkü tek başına olabilecek bir ameliyat değil. Ameliyat sonrası bakım istiyor insan yemek bile düzgün yiyemiyor. Senin durumunu çok iyi anlıyorum bende 3 4 yıl böyleydim sabrettim yaşım tutsun diye sonunda aileme de durumu anlattım. Çünkü 3 4 yıl insan içine çıkamadım doğru dürüst. Sürekli özgüvenimi kırdılar hep dalga gectiler gerek ailem gerek arkadaşlarım bazen hocalarım. Bir yere giderken hep tedirgindim burnunun tam gözükmedigi yerlere oturuyodum yan dönmemeye çalışıyordum, fotoğraflarim hep öndendi, okadar uzuluyordum ve eve hapsetmistim ki kendimi ağır depresyon,OKB gibi hastalıklarla bogustum, ne özgüven kaldı ne yaşama sevincim. Çok zor zamanlardi gençliğim gitti ama sonunda ailemi de ikna ettim ve yaşım dolunca oldum. Dedigim gibi önce ailene içini dök nasıl zor durumda olduğunu anlat bunu güzelce söyle örnekler ver , para da biriktirdigini söyle. Ve umarım gerçekten benim gibi zor durumdaysan ameliyat ol derim yani haklı bir sebep var mı dediğin kadar kötü mü etkiliyor iyi düşün :)
Yaklaşık 1 senedir piskolojik hastalıklarla boğuluyorum bana öleceğimi söylediler falan Allaha şükür bişey olmadı piskolojimi altüst ettiler ve bu sene univeriste sınavına hazıelanıylrum onun stresi ayrı zaten ben 1 uıldır piskolojikmen nefes alamıyprum hani ne gözyaşları döktüm ölmek için ne kadar yalvardım anlatamam çğnkü uaşanılcak gibi değildi kimsede halden anlamayınca çok zor oluyo tabi dayabacağın kimsen olmayınca ayreten okuldada son 1 2 yıldır hiç ön sıraya oturmuşluğum yok burnum gözükmesin diye aşırı derece rahatsız ediyo insanlarla göz teması bile kurmuyorum 1 tıldır odadayım dersime odaklanmılım anne ve ablamın yanına bile neredeyse hiç gitimiyorum hani burnumdan dolayı yaptırmak istiyorum ama ailemi tanıyprum izin vermolar ama hani uygun bi doktor bulsam bide güvenebliceğim devlet hastanesinde yaptırırım ailem istemese bile çünkü ben bu özgüvensizlikle şeyle üye başlasam üni hayatım mahbolur insan ilişkilerim falan o yüzden sizden ricam varsa bildiğiniz avrupa yakasında devlet hastenesinde gardımcı olursanız sevinirim