Öğrenim kredisi ödemeyi geciktirenler,bilgi paylaşımına buyrun :)

sevgimizvebiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
112
95
123
Ankara
Kredimi düzenli ödemediğim için vergi dairesine geçmiş ödemelerim :(( katkı kredimi ziraat bankası internet şubesinden ödemek için sisteme giriş yaptığımda,öğrenim kredimi düzenli ödemediğim için bundan sonra ödemelerimi vergi dairesine ödeyeceğim belirtilmiş...peki süreç nasıl olacak??..orada gözüken ilde ikamet etmiyorumki artık ben :( o vergi dairesine nasıl ödeyeceğim ve hangi miktarda ödeme yapacağımı nasıl öğreneceğim?? daha önce başına böyle birşey gelen arkadaşlar lütfen yardım :))

üniversiteyi bitireli 7 sene oldu okul bittikten 3 yıl sonra vergi dairesinden kağıt geldi düzenlemeye gittim bin tl verip taksite bağlattım 3 aydabir 250 tl idi düzenli ödeyemedim kaldı şuan üstünden 2 yıl geçti arayan soran yok ben başvurmaam arayanda olmcktı arkadaşım 12 sen oldu okulu biteli arayan soran yok :(

üniversiteyi bitireli 7 sene oldu okul bittikten 3 yıl sonra vergi dairesinden kağıt geldi düzenlemeye gittim bin tl verip taksite bağlattım 3 aydabir 250 tl idi düzenli ödeyemedim kaldı şuan üstünden 2 yıl geçti arayan soran yok ben başvurmaam arayanda olmcktı arkadaşım 12 sen oldu okulu biteli arayan soran yok :(

okulu 2008de bitirdim,arada girip ziraatten ödüyordum,ama geriden takip ediyordum tabi:( şimdi öğrendimki bundan sonra vergi dairesine gidecekmişim :/ nasıl yapıcam bilmiorum :(

okulu 2008de bitirdim,arada girip ziraatten ödüyordum,ama geriden takip ediyordum tabi:( şimdi öğrendimki bundan sonra vergi dairesine gidecekmişim :/ nasıl yapıcam bilmiorum :(

aynen öyle canım ama merak etme pürüz çıkmıyor af olayı 2014 varmış tekrar düzenmeye gidersin ben öyle düşünüyorum vergi konusunda problem çıkmıyor benim üzerime arabada var ama vergi dairesinde sorun çıkmadı kaç yıldır

Son düzenleyen: Moderatör:
Kredimi düzenli ödemediğim için vergi dairesine geçmiş ödemelerim :(( katkı kredimi ziraat bankası internet şubesinden ödemek için sisteme giriş yaptığımda,öğrenim kredimi düzenli ödemediğim için bundan sonra ödemelerimi vergi dairesine ödeyeceğim belirtilmiş...peki süreç nasıl olacak??..orada gözüken ilde ikamet etmiyorumki artık ben :( o vergi dairesine nasıl ödeyeceğim ve hangi miktarda ödeme yapacağımı nasıl öğreneceğim?? daha önce başına böyle birşey gelen arkadaşlar lütfen yardım :))

vallaha aynı durum benimde başımdaydı ama ben 2011 yılındaki aftan yararlanarak vergi dairesinde yapılandırma yaptım ondan sonra ziraat bankasına gitmeniz gerekmiyor bile,vakıf garanti hangi banka olursa şubeden yada internet şubesinden rahatlıkla ödememi yapıyorum.bence sen önce şu anda bulunduğun yerdeki vergi dairesi ile bir görüş,tahminim onlar yapamayacaklarını söyleyecekler.sanırım o başka ilde dediğin vergi dairesini ziyarete gitmen gerekecek.

benden size büyük tavsiyesi imkanlarınızı sonuna kadar zorlayın,faiz üzerine binmeye başladıkça iyice katlanıp büyüyor borcunuz.çünkü günlük faiz işletiyorlar.
4 yıldır 8 bin küsür lisans ,yaklaşık 22 bin civarı yüksek lisans ödemesini tamamlamak üzere olan birinin tavsiyesidir. :31::31::31::31::31:

Back
X