• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretim Gorevlisi.

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.835
17.406
498
Merhabalar.
Hoca ogrenci iliskisi bakımından baktigimiz zaman anlatyiklarim normal mi degerlendirir misiniz?
Hoca numarasini vermedigi icin iletisim icin instagram hesabini veriyor ve ogrenciler ekliyor. Hoca genc ogrencisiyle arasinda 7 yas var. Hikayelerine yanit veriyor devamli. Asla rahatsiz edici seyler degil ama ufak capli takılıyor falan.
Surekli emojiler koyuyor yazdiklarina. Ayni mesaji(dersle ilgili) baska bir kiz ogrenci yazdiginda direk gerekli linki atip bahsettigimiz malum.ogrenci attığında ise şirin emojiler koyup geliyor o vakit turu mesaj attiysa.
Hocanin ilgisi mi var yoksa siradan tatli ogrenci olarak mi görüyor?

Benim bildiğim hocalar öyle öğrencilerle muhatap olmayı pek sevmez. Bizimkiler iki satır cevap yazmaya bile usenirdi misal. Ama sizinki farklıdır. Gerçi sadece bahsi gecen kişiye yapıyor da diğerlerine mesafeli davraniyorsa farklı bir durum olabilir.

Gereksiz samimiyetten nefret ederim.
Sosyal hesabımda manitamla olan yanak yanağa fotoğrafıma da emoji gönderen hocanın yüz ekşitici samimiyeti de beri gelsin diyorum. Üniversiteden ekli olan birkaç hocam var hesabımda ama sayılıdır hani,kimse de emoji falan atmaz gereksiz. Hani ne ara samimi oldun da yorum yaptın,emojiledin...
Kesinlikle aptalca,numara vermiyormuş muş

Benim eşim de öğretim görevlisi. Eşimden ve arkadaşlarından gördüğüm ilk göze çarpan şey öğrenciler ile olan mesafesi. Eşim öğrencilere '' siz'' der mesela. Benden önce de böyleydi bu, benimle evli olmasıyla alakası yok yani.
Çok normal iletişim gelmedi bana, bir eğilim olabilir. Ama öğrenim sürecinde etik değil bence.

ben hazırlıktayken tanıştığım,şuan mezun olan bir ablamız var çok severim kendisini ve ilişkisi hakkında da konuşurduk. kendisi bir öğretim görevlisi ile sevgiliydi okulumuzda. anlattığına göre aynen böyle gelişmişti. adam herkese gereken mesafedeyken ona daha sevecen davranıyormuş. mesela şuan benim bahsi geçen hoca ile dersim oluyor kendim gözlemliyorum herkese siz der,sosyal hesaplarından vs kimseyi eklemez. Diğer öğrencilere karşı belli bir seviyede olup arkadaşınıza daha candan davranıyorsa bence düşüncelerinde pek haksız değil :)

ben hazırlıktayken tanıştığım,şuan mezun olan bir ablamız var çok severim kendisini ve ilişkisi hakkında da konuşurduk. kendisi bir öğretim görevlisi ile sevgiliydi okulumuzda. anlattığına göre aynen böyle gelişmişti. adam herkese gereken mesafedeyken ona daha sevecen davranıyormuş. mesela şuan benim bahsi geçen hoca ile dersim oluyor kendim gözlemliyorum herkese siz der,sosyal hesaplarından vs kimseyi eklemez. Diğer öğrencilere karşı belli bir seviyede olup arkadaşınıza daha candan davranıyorsa bence düşüncelerinde pek haksız değil :)
Acaba demedim değil :)

Acaba demedim değil :)
Konusmalari ozelden aticam bekleyin :-)

Back
X