mrb arkadaşlar.ben bir ortaokulda branş öğretmeniyim.bu branşta okulda 5 kadroluyuz.1 tane de mecbur ücretli arkadaş geldi.müdür bey bizi odasına çağırdı nasıl bi program istiyosunuz die sordu?ücretli eger sabah dersi verilirse gelirim şartı sunmuş ve ona sırf sabah verildi.diğer arkadaşların da istedikleri oldu ancak bana yapılan program çok kötü.ben 7-6 ve ya 7-5 istedim ancak 5-6 verildi.gidip konuştuğum da da müdür ajandasına öğleci olmak istediğimi söylediğimi yazdığını o yüzden 5-6 verildiğini söyledi.ancak ben bunu istemedim.diğer bayan arkadaşa söyledim mi dedim hayır dedi.kendimden şüphe eder oldum.acaba laf arasında ya da ne biliyim yanlışla ağzımdan mı çıktı?tam hatırlamourm.çünkü programı görünce şaşırdım.bu durumda ben müdürü şikayet etsem acaba ajandayı gösterip siz öle dediniz dierek olaydan yırtabilir mi?sonuçta ortada bi maduriyet var gerçekten çook zor durumda kalıoyurm bu programla.eşimle hiç görüşemiorum resmen aile düzeni bozuldu.çok kötü oldu.lütfen bana bi akıl verin?müdür tutturdu ajandada böle yazmışım böle dediniz die