- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlilik bile kendi içinde mertebelere ayrılıyor.evli ise ne olmuş
evlilik iş hayatında bir mertebe mi
evliydim bekarlar "aaa evlilerde mi gece şehir dışına gidiyor" diye sormuşlardı da şok olmuştum
böyle bir ayrım olur mu diye
O benim de çok dikkatimi çekti, eski açtığı konulara da baktım ve kullandığı Türkçe berbat. Öğretmenlerin en azından az da olsa yol gösterici olmaları gerekiyor bence, bu platformda bile. Büyük-küçük harf yok, diye yazacak sözde ama "die" yazmış falan, biz de buraya gelip karman çorman yazılarla güya derdini anlatanları eleştiriyoruz ama bunların arasında ne yazık ki öğretmenler de var. Sanal ortam bile olsa mesleği öğretmenlik olan birinin böyle klavye kullandığını görmek acı verici bence.
eşim teknik öğrt.hanımefendi ve 57 saat ders + üniv.de de 6 farklı dersi var devamsızlık kullanmadan girmek zorunda olduğu.Eşinizle görüşemeyecek kadar yoğun mu ders programınız yani ben anlayamadım? kinaye yapmıyorum gerçekten soruyorum, 40 saat değil mi öğretmenlerin maksimum alabileceği ders saati?
Maşallah Türkçe konusundaki aşırı hassasiyetiniz profil isminizden belli....WurstriaO benim de çok dikkatimi çekti, eski açtığı konulara da baktım ve kullandığı Türkçe berbat. Öğretmenlerin en azından az da olsa yol gösterici olmaları gerekiyor bence, bu platformda bile. Büyük-küçük harf yok, diye yazacak sözde ama "die" yazmış falan, biz de buraya gelip karman çorman yazılarla güya derdini anlatanları eleştiriyoruz ama bunların arasında ne yazık ki öğretmenler de var. Sanal ortam bile olsa mesleği öğretmenlik olan birinin böyle klavye kullandığını görmek acı verici bence.
Ben Nirvanadayım o zamanEvlilik bile kendi içinde mertebelere ayrılıyor.
Evli ve çocuksuzlar en alt sınıf, evli ve tek çocuklular bir üstü, iki çocuklular daha üstü...
arkadaşım sen yazıyı tersten mi okuyorsun acaba?ben derse girmem çalışmadan para alayım mı dedim? içinizdeki öğretmen nefretini lütfen başka sayfalarda yazın.Burda dalga geçtiğiniz konu yüzünden 3 gündür çok mağdurum bilip bilmeden yazmayın lütfen.Ben de memurum. Haftanın 3 günü çalışmak istiyorum arkadaşlar. Hergün hergün iş, çok mağdurum. Bakanı şikayet etmek istiyorum,ne dersiniz?
BAZI öğretmen arkadaşlar, cidden göze battığınız kadar varsınız.. Ayıp..
Sizin de hassasiyetsizliğiniz birçok yazınızdan belli.Maşallah Türkçe konusundaki aşırı hassasiyetiniz profil isminizden belli....Wurstria
Ben de gerçekten merak ettim, mağduriyetiniz nedir? Eşiniz zaten sabah 8-akşam 10 yokmuş. Dersiniz öğleden önce olursa da eşiniz evde olmayacak bu durumda?arkadaşım sen yazıyı tersten mi okuyorsun acaba?ben derse girmem çalışmadan para alayım mı dedim? içinizdeki öğretmen nefretini lütfen başka sayfalarda yazın.Burda dalga geçtiğiniz konu yüzünden 3 gündür çok mağdurum bilip bilmeden yazmayın lütfen.
eşim teknik öğrt.hanımefendi ve 57 saat ders + üniv.de de 6 farklı dersi var devamsızlık kullanmadan girmek zorunda olduğu.
Sen el üstünde tutulması gerekenlerdensinBen Nirvanadayım o zaman![]()
ya Allah aşkına saçma sapan yorumlar yazmayın ne demek evliyse çalışmasın.herkes keyfinden çalışmıyo hanımefendi.bekar evli ayrımı mı var. o zaman evliyse düzeni varsa çalışmasın
pardon da beğenmiyorsan git başka bi sayfaya dadan hanımefendi.sana illa benm konumu oku da yorum yaz diyen mi oldu.aklın var fikrin var git güzel türkçeyle yazılmış bi konu bul kendine.ve mümkünse daha fazla çirkinleşme.Sizin de hassasiyetsizliğiniz birçok yazınızdan belli.
Tutmuyorum zatenSen el üstünde tutulması gerekenlerdensin
Nöbet dahi tutmaman lazım![]()
Yönetim sizin için gerekeni yapacaktır şu yazdığınızdan sonra. Ben tek kelime daha etmeyeceğim.ya Allah aşkına saçma sapan yorumlar yazmayın ne demek evliyse çalışmasın.herkes keyfinden çalışmıyo hanımefendi.
pardon da beğenmiyorsan git başka bi sayfaya dadan hanımefendi.sana illa benm konumu oku da yorum yaz diyen mi oldu.aklın var fikrin var git güzel türkçeyle yazılmış bi konu bul kendine.ve mümkünse daha fazla çirkinleşme.
Kendilerini biraz daha iyi ifade edebilseler belki biz de anlarız da birşey de söylenmiyor, hem hatalı hem de kendilerine toz kondurmuyor bazıları. Ben de sordum, bir başkası yaptı açıklamasını.Eşim sabah 8 akşam 10 yok evde dediniz bu kadar ders ancak o araya sığar zaten bunda sorun yok
Ama siz 6 ve 7. Sınıf alsanız bu eşinizle görüşmeyi nasıl sağlayacak ben onu anlayamadım
Bir de naçizane hepimiz öğretmen değiliz hani şu saatler arasındaki ders vs derseniz biz de anlamaya çalışırız bir arkadaş açıklama yazmış ben bir türlü anlayamamıştım acaba saat mi demiştim
isabet edersin NOKTAYönetim sizin için gerekeni yapacaktır şu yazdığınızdan sonra. Ben tek kelime daha etmeyeceğim.