öğretmen arkadaşlar lütfen bakar mısınız?acilllll

Şikayet edemezsin çünkü müdürün program ayarlamak gibi bi zorunluluğu yok hatta ayarlandigi zaman mufettislerden fırça yiyorlar. Program ayarlamak müdürün inisiyatifindedir. Ayrıca 5 öğretmen olan okulda herkesin isteği zaten olmaz herkes biseylerden fedakarlık etmek zorunda. Dört kişiye ayarlandiysa diğerinin mağdur olacağı da bellidir. İstersen git mudurunle konuş sebeplerini yumuşak bir dille anlatarak tekrar rica et bir yanlış anlaşılma olduğunu söyle. Ya da zumrelerinle bi çözüm bul müdüre çözümu anlat o zaman kesin yapar. Bu isi sertlikle cozemezsin.

evli ise ne olmuş

evlilik iş hayatında bir mertebe mi

evliydim bekarlar "aaa evlilerde mi gece şehir dışına gidiyor" diye sormuşlardı da şok olmuştum

böyle bir ayrım olur mu diye
Evlilik bile kendi içinde mertebelere ayrılıyor.
Evli ve çocuksuzlar en alt sınıf, evli ve tek çocuklular bir üstü, iki çocuklular daha üstü...

O benim de çok dikkatimi çekti, eski açtığı konulara da baktım ve kullandığı Türkçe berbat. Öğretmenlerin en azından az da olsa yol gösterici olmaları gerekiyor bence, bu platformda bile. Büyük-küçük harf yok, diye yazacak sözde ama "die" yazmış falan, biz de buraya gelip karman çorman yazılarla güya derdini anlatanları eleştiriyoruz ama bunların arasında ne yazık ki öğretmenler de var. Sanal ortam bile olsa mesleği öğretmenlik olan birinin böyle klavye kullandığını görmek acı verici bence.

Eşinizle görüşemeyecek kadar yoğun mu ders programınız yani ben anlayamadım? kinaye yapmıyorum gerçekten soruyorum, 40 saat değil mi öğretmenlerin maksimum alabileceği ders saati?
eşim teknik öğrt.hanımefendi ve 57 saat ders + üniv.de de 6 farklı dersi var devamsızlık kullanmadan girmek zorunda olduğu.

O benim de çok dikkatimi çekti, eski açtığı konulara da baktım ve kullandığı Türkçe berbat. Öğretmenlerin en azından az da olsa yol gösterici olmaları gerekiyor bence, bu platformda bile. Büyük-küçük harf yok, diye yazacak sözde ama "die" yazmış falan, biz de buraya gelip karman çorman yazılarla güya derdini anlatanları eleştiriyoruz ama bunların arasında ne yazık ki öğretmenler de var. Sanal ortam bile olsa mesleği öğretmenlik olan birinin böyle klavye kullandığını görmek acı verici bence.
Maşallah Türkçe konusundaki aşırı hassasiyetiniz profil isminizden belli....Wurstria

Ben de memurum. Haftanın 3 günü çalışmak istiyorum arkadaşlar. Hergün hergün iş, çok mağdurum. Bakanı şikayet etmek istiyorum,ne dersiniz?

BAZI öğretmen arkadaşlar, cidden göze battığınız kadar varsınız.. Ayıp..
arkadaşım sen yazıyı tersten mi okuyorsun acaba?ben derse girmem çalışmadan para alayım mı dedim? içinizdeki öğretmen nefretini lütfen başka sayfalarda yazın.Burda dalga geçtiğiniz konu yüzünden 3 gündür çok mağdurum bilip bilmeden yazmayın lütfen.

arkadaşım sen yazıyı tersten mi okuyorsun acaba?ben derse girmem çalışmadan para alayım mı dedim? içinizdeki öğretmen nefretini lütfen başka sayfalarda yazın.Burda dalga geçtiğiniz konu yüzünden 3 gündür çok mağdurum bilip bilmeden yazmayın lütfen.
Ben de gerçekten merak ettim, mağduriyetiniz nedir? Eşiniz zaten sabah 8-akşam 10 yokmuş. Dersiniz öğleden önce olursa da eşiniz evde olmayacak bu durumda?

eşim teknik öğrt.hanımefendi ve 57 saat ders + üniv.de de 6 farklı dersi var devamsızlık kullanmadan girmek zorunda olduğu.

Eşim sabah 8 akşam 10 yok evde dediniz bu kadar ders ancak o araya sığar zaten bunda sorun yok

Ama siz 6 ve 7. Sınıf alsanız bu eşinizle görüşmeyi nasıl sağlayacak ben onu anlayamadım

Bir de naçizane hepimiz öğretmen değiliz hani şu saatler arasındaki ders vs derseniz biz de anlamaya çalışırız bir arkadaş açıklama yazmış ben bir türlü anlayamamıştım acaba saat mi demiştim

bekar evli ayrımı mı var. o zaman evliyse düzeni varsa çalışmasın
ya Allah aşkına saçma sapan yorumlar yazmayın ne demek evliyse çalışmasın.herkes keyfinden çalışmıyo hanımefendi.
Sizin de hassasiyetsizliğiniz birçok yazınızdan belli.
pardon da beğenmiyorsan git başka bi sayfaya dadan hanımefendi.sana illa benm konumu oku da yorum yaz diyen mi oldu.aklın var fikrin var git güzel türkçeyle yazılmış bi konu bul kendine.ve mümkünse daha fazla çirkinleşme.

Bu kadar neden abartilmis konu ?
Sikayet yerine gidip meraminizi anlatsaniz ?

ya Allah aşkına saçma sapan yorumlar yazmayın ne demek evliyse çalışmasın.herkes keyfinden çalışmıyo hanımefendi.

pardon da beğenmiyorsan git başka bi sayfaya dadan hanımefendi.sana illa benm konumu oku da yorum yaz diyen mi oldu.aklın var fikrin var git güzel türkçeyle yazılmış bi konu bul kendine.ve mümkünse daha fazla çirkinleşme.
Yönetim sizin için gerekeni yapacaktır şu yazdığınızdan sonra. Ben tek kelime daha etmeyeceğim.

Eşim sabah 8 akşam 10 yok evde dediniz bu kadar ders ancak o araya sığar zaten bunda sorun yok

Ama siz 6 ve 7. Sınıf alsanız bu eşinizle görüşmeyi nasıl sağlayacak ben onu anlayamadım

Bir de naçizane hepimiz öğretmen değiliz hani şu saatler arasındaki ders vs derseniz biz de anlamaya çalışırız bir arkadaş açıklama yazmış ben bir türlü anlayamamıştım acaba saat mi demiştim
Kendilerini biraz daha iyi ifade edebilseler belki biz de anlarız da birşey de söylenmiyor, hem hatalı hem de kendilerine toz kondurmuyor bazıları. Ben de sordum, bir başkası yaptı açıklamasını.

Mudur isterse size sormadan programi olusturup onunuze de koyabilir hocam.
Hatta bir gununuzu bos birakip size o gune nobet yazip sirf nobet icin bile sizi okula getirebilir. (Malesef)
Elindeki belge resmi degil (dilekce vs gibi) kanit olarak gosterme gibi bir durum olamaz ama siz muduru kime sikayet edeceksiniz ki o kismi anlamadim ben "benim istedigim gibi program hazirlamadi" diye bir sikayet olmaz:(
Bu arada ucretli ogretmende sizin branstan mi?

Arkadaşlar konumu okuyup yorum yazan(iyi ve ya kötü) herkese teşekkür ederim.Bir an fevri davranıp bazı arkadaşlara cevap yazdım aslında hiç yapmadığım bir şey hatta eski konularımda yorum yazanlara olan tavrım için arkadaşlar teşekkür bile etmişlerdi . yani buraya konu açıyorsak elbette gelecek tüm yorumlara açık olmamız lazım bunun tabiki bilincindeyim .ancak beni tanımadan kişiliğimle ilgili en ufak bir fikri olmayan insanların sırf yazıma bakarak bu nasıl öğretmen ifadeleri çok sinirime dokundu.günlük hayatta da özellikle telefonda watsapp ya da msj yazarken alıştığımız için kısa kısa yazmaya burda da o alışkanlık devam ediyor malesef.dikkat etmeye çalışıyorum ama yeterli değil sanırım.sadece belirtmek istedim herkese iyi geceler..

Back
X