• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğretmen Hamileler...nöbet tutmayı kaçıncı haftada bırakıyoruz,izin ......?

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
kızlar 26 haftalık hamileyim. ve Öğretmenim.
hala nöbet tutuyorum. bu perşembe günü 27 haftalık olacağız inşallah...
ne zaman bırakıyorum nöbeti..
bir de ne 32. hafta dolumunda doğum iznine ayrılabilirim en erken değil mi?

24. Haftada, doktorun dan rapor alıp 24 olduğuna dair , nöbet tutmuyorsun canım.

32 de resmi izin halkın var. Ama 37 ye kadar calisirsan 5 haftanın doğum sonrasına aktarabilirsin. 37. Haftaya kadar çalışıp 37 de mecbur izne ayriliyirsun

24. Haftada, doktorun dan rapor alıp 24 olduğuna dair , nöbet tutmuyorsun canım.

32 de resmi izin halkın var. Ama 37 ye kadar calisirsan 5 haftanın doğum sonrasına aktarabilirsin. 37. Haftaya kadar çalışıp 37 de mecbur izne ayriliyirsun
çok teşekkür ederim canım. ben 26.haftadayım ve bu hafta da nöbetim var daha da tutmayacağım artık..
aile hekimliğinden alınıyr mu bu raporlar??

Şuan nöbet tutmayan lazım doktorun haftanı yazsin nöbetten muaf ol.32.hafta da da hemen izne ayrıl. Çünkü senin dogumun haziran gözüküyor zaten dogum sonrasi 8 haftanın bi kısmı tatile denk gelicek en azından dogumdan önceki 2 ay kullan iznini dinlen ;)

Devamli gittiğin kadın doğumdan alsan bu raporlari daha iyi olur. Ben 17.haftamdan beri muaftım idarem kabul etti. Çünkü çocuklar teneffuste kontrolsüz :(

Şuan nöbet tutmayan lazım doktorun haftanı yazsin nöbetten muaf ol.32.hafta da da hemen izne ayrıl. Çünkü senin dogumun haziran gözüküyor zaten dogum sonrasi 8 haftanın bi kısmı tatile denk gelicek en azından dogumdan önceki 2 ay kullan iznini dinlen :KK66:
kesinlikle canım. 32.hafat dolacak değil mi?
aile hekimliğinden alınıyor mu?

Devamli gittiğin kadın doğumdan alsan bu raporlari daha iyi olur. Ben 17.haftamdan beri muaftım idarem kabul etti. Çünkü çocuklar teneffuste kontrolsüz :KK43:
bu rapor özelden alınır değil mi? bir de ne yazıyor bu raporda yani şu haftada olduğundan dolayı nöbet tutmaması falan mı??

Hayır ben 32+0 da aldım . Aile hekimi veriyor mu bilmiyorum ama çalışamaz raporu alınca 2 tane daha evrak veriliyor o evraklarda dogumda lazım bundan dolayı kendi dogum yapacağın doktordan alırsan iyi olur canım

Nöbet için benim şöyle yazıyodu;
17 haftalik gebeligi olan ...... Hastamin nöbetten muaf olmasi gerekiyor tarzinda bi yazıydi.
32.hafta raporu da soyleydi
32 +0 haftalık gebelik dogum oncesi gebelik iznine çıkabilir. Calisamaz kutusu isaretliydi canım.
Bnm tüm raporlarım özelden bir sıkıntı olmadı

Bizim idare nöbet konusunda çok anlayışlı hocam zorlandığın zaman gel bırak dediler bende şuan 16. Haftamdayim 1 ay daha tutarın gibime geliyor ..
Kızlar benim asıl sormak istediğim temmuz sonu gibi Doğumum görünüyor ne zaman izne cikmaliyim yanı kimler yaz tatiline gidiyor ama 37e kadar calissam 5 haftami aktarabilir muyum aktaramiyosam erkenden izne çıkmayı dusunuyorum nolur yardım edin hesaplayamiyorum :)

Bizim idare nöbet konusunda çok anlayışlı hocam zorlandığın zaman gel bırak dediler bende şuan 16. Haftamdayim 1 ay daha tutarın gibime geliyor ..
Kızlar benim asıl sormak istediğim temmuz sonu gibi Doğumum görünüyor ne zaman izne cikmaliyim yanı kimler yaz tatiline gidiyor ama 37e kadar calissam 5 haftami aktarabilir muyum aktaramiyosam erkenden izne çıkmayı dusunuyorum nolur yardım edin hesaplayamiyorum :)
Gebelik takviminiz olsa hesaplarim. Son adet tarihiniz kaç ?

Benimki sezeyan olacak ona gore hesap yaparsanız çok sevinirim yanı 38 sonu 39 başı gibi 4 kasım SAT :)
Sata göre hesaplaniyor cnm senin 9 haziran 32.hafta başı. Bu tarihte izne ayrılırsan eylül 29 da 16 haftalik toplam iznin bitmiş oluyor. Tatile denk gelen izinler sonraya aktarılmiyor. Sadece 9 haziranda calismaya devam edersen 1 temmuz a kadar calistigin gün sayilari eylül 29 sonrasina eklenir. Rapor alirsin alabilir sen heyet alıp gelecek senenin 1.dönemini kapatirsin

Benım satım 27 ağuatos. ve beklenen doğum tarihi 2 haziran yani temmuz sonunda iznim bitiyor.
idare izniniz bittiğine ya hemen başlatman ya da ücretsiz izin için dilekçe vermen gerek diyor...==
zaten yaz tatili ama izni ayrılırsam maaş alamıyorum. yani eylülde okulların başlamasını bekleyemiyorum izin için..!?

yani en azından birinci döenmi kapatsam iyiydi..am arapor falan olmaz gibi geliyor bana

Back
X