Öğretmen kiz = Müstakbel gelin

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kizlar bu benim derdim degil aslinda sadece benim.cok sinirimi bozan ve kadini para olarak gorenlere olan sinirim.Ben zaten nisanliyim ama hic aramayan insanlar annemi arar oldu hele ki kpss den yuksek alinca surekli aradilar.Çogu megersem ogullarina ,tanidiklarina isteyeceklermis de o da atanirsam :) Hayir guluyum mu aglayim mi . Sadece ben degil atama bekleyen cogu arkadasimin basina geldi.Atanirsa oglumuza istemeye gelecegiz lafi .
var mi oneriniz soyle guzel yerin dibine sokacak bir soz boyle davrananlara. ? Cok sinir bozucu bir durum cunku ben yine nisanliyim diyince bir sey diyemiyorlar ama arkadaslarima daha cok uzuldum

Hayt şrtları zor herkes çift maaş olsun daha raht edlim dye dşünyr olbilr

Neden üzülüyorsunuz ki ''hayır gelemezsiniz'' demek zor bir şey değil.
Malum topluma göre öğretmen kadın demek hem para kazanan hem evine erkenden gidip iş yapan kadın demek.Bunun için istiyorlar daha çok o anneler.
Isin en sinir eden tarafi atanirsa gelecez demeleri :) yani atanamazsq beklemyin istemicez diyorlar :)

Insanlarin terbiyesizligi cok ayıp ya. Eskiden erkeklerin isine gucune bakılırdı simdi kadinlarinkine mi bakılıyor?! Ogullarina bakacak zamani olan, maas kesin para kazanacak gelin olacak ogullari bu esnada napicak acaba?? Paşa torunu mu yoksa sadrazam mi ogullari?
Aynen oyle canim .Hattabir arkadasim daha nisanli.Ona da istemeye geleceklerdi nisanliyim deyince baska ogretmen arkadasi var mi şöyle kpss den yuksek puan almis diye soran oldu dusun yani

Şimdi şartlar zor gerçekten çift maaş iyi bişey amaaa
Bu atanma olayını geçiyorum bu oğullarına dolaşıp etrafa sorup gidip bakıp kız arayanlar teyzelere çok kızıyorum ben ya geçmişte bana denk gelse yaşına başına bakmaz terslerdim heralde

Aynen oyle canim .Hattabir arkadasim daha nisanli.Ona da istemeye geleceklerdi nisanliyim deyince baska ogretmen arkadasi var mi şöyle kpss den yuksek puan almis diye soran oldu dusun yani
Aman Allahim :KK57: kime acisam; Evlenecek kız bulsun diye annesinden medet uman muhtemelen asosyal ve hayata dair beklentisi olmayan erkek evladina mi yoksa oğluna hayırlı kismet ararken kendini rezil eden erkek annesine mi bilemedim.
Aslinda soyle de bir gercek var demekki bu kadinlara olumlu cevap veren kadinlar var ki bunlar utanmadan komsudan seker ister gibi kiz istemeye gidiyorlar. :KK12:

Onlar da istemiyorlarsa nisanliyim desinler

Valla toplumun kanayan yarasi oncelikle meslek sahibi olmak sonrasindada mumkunse ogretmen olmasi

Ama sahiden atanirsa istemeye gelicez de nasil bi kendini bilememekse

ipeqbojuqu ipeqbojuqu bizdeki sorun tespit edildi cunku ogretmen degiliz

Aman Allahim :KK57: kime acisam; Evlenecek kız bulsun diye annesinden medet uman muhtemelen asosyal ve hayata dair beklentisi olmayan erkek evladina mi yoksa oğluna hayırlı kismet ararken kendini rezil eden erkek annesine mi bilemedim.
Aslinda soyle de bir gercek var demekki bu kadinlara olumlu cevap veren kadinlar var ki bunlar utanmadan komsudan seker ister gibi kiz istemeye gidiyorlar. :KK12:
Cidden sevgili bulamayan ezik tipler ve onlara sokakta, mutfakta ve yatakta iyi performans gösterecek kadın arayan anneleri...

Kvalideme sorsan tek okumuş çalışan gelini olarak en fena benim. Keşke okumamış olsaydı diyordur. Her şeyi biliyosun bilmediğin yok der hep :KK55:

Yetişkin sınıfım varken bi bayan gelmişti o gün ilk günüydü.. dersin 20.dk sinda kalktı ayağa "ben çıkabilir miyim sizi görmeye gelmiştim musaitseniz yarın subay yegenimle gelecegim" demisti:))

Ben sözleşmeli idim bir de:)

Şaka bi yana atanirsa gelelim kpss den yüksek alan kişi var mı falan ne garip ne olmayacak laflar..

Gülün geçin bence..

Back
X