arkadaşlar ağustosta doğum yapacağım ve doğum öncesi iznimin 5 haftasını doğum sonrasına aktarabilir miyim bilmiyorum bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun eğer 5 haftamı doğum sonrasına aktarabiliyorsam ne yapmalıyım teşekkür ederim
doğum öncesi 5 haftanı doğum sonrasına aktarabilirsin canım ama resmi olarak mutlaka hastaneden 5 hafta daha çalışabilir diye rapor alman gerekiyor.5 haftan dolduğu zaman da doğum iznine ayrılmak için tekrar rapor alacaksın.
Berra1 bu şekilde izinlerini eylüle aktaran arkadaşlarım oldu. sorun yaşamadılar. ben arkadaşın iznini doğum sonrasına ekletebileceğini düşünüyorum, geçen yaz bi arkadaşım aynı şekilde izin kullandı.
benim beklenen doğum tarihim 1 ağustos ve haziranın 4ünde 5 hafta aktarmak için raporumu aldım hiçbir problem de çıkmadı.ama o 5 hafta doğumdan sonraki 8 hafta ile 13 ediyo yani kendimden örnek verecek olursam ekimin sonuna kadar kullanabileceğim. ama ben 31 ağustosa kadar yaz tatilindeyim doğum iznimi 1 eylülden başlatayım deme şansımız yok.doğum olduğu gün izin işlemeye başlar.benim bildiğim bu şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?