Öğretmen tokat atamaz....

Bende öğretmenimden dayak yediğimi hatırlıyorum ve kimseye bir şey anlatmamıştım dayaktan sonra okuldan ve öğretmenimden çok korkuyordum ve okumaktan çok soğumuştum bende olayın peişinden gidin ne yapıması gerekiyorsa yapın kesinlikle hakkı yok

Öğretmene bişey deseniz çocuktan hırsını alacaktır.Bence bimerden (başbakanlık iletişim merkezi) şikayet yazın.15 gün içinde size yanıt dönmek zorundalar.İsim vermek zorunda değilsiniz.Okulunuzu, öğretmeninizi yazın.Yaşadıklarınızı yazın.Bimerin sitesinden kayıt numarasıyla gün gün şikayetiniz hangi aşamada takip edebilirsiniz.İl milli eğitim müdürlüğüne, oradan da okulunuza Bimerden yazı gider.Okul müdürü de 15 gün içinde öğretmenle görüşüp yanıt yazmak zorunda.Bence mutlaka yapın bunu.evladım benim değerlim kimse kılına zaarar veremez

en yakın ark öğretmen ben mühendisim..hep takılır dururdum 3 ay tatil yarım gün mesai diye...neyse bi okuluna gidip 1 saat onu beklemek zorunda kaldım..kızcağız dersten cıktı ama tenefüste dinlenemedi bile...birisi geldi öğretmenim ahmet sacımı cekti...öteki geldi karnım ağrıyo...öteki birisyle çarpışmış burnu kanıyo...ordan veli geldi kızımın sıra ark memnun değilim değiştirin diye...sürekli şikayet bi o kadar da gürültü.....o gün dediğim laflardan utandım hakkını helal et dedim..yani öğretmenlik dısardan ahkam kesmekle olmuyo ben sadece 1 saat oturunca anladım...şiddete her sekilde karsıyız o ayrı...ama meslek gercekten cok zor ve sabır işi...bazen kendi öz cocuğunuza tahammülünüzün bittiği anlar olmuyo mu ????

Back
X