Öğretmen ve öğrencisi arasında geçen cinsel içerikli mesajlar !!!!

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
Kızlar sinirden elim ayağım titriyor.Ben bir öğretmenim.bir öğrencimin başına gelenleri paylaşarak uyarı da bulunmak istiyorum Anne babalar dikkatli olsun. Ayrıca fikir verin ne yapabilirim. Öğrencime daha fazla zarar vermeden. Öğrencim okulunda genç sayılacak bir öğretmenine aşık olmuş. Ve bunu öğretmenine anlatmış Bir eğitimci demeye dilim varmıyor ama o haysiyetsiz adamda öğrencime ilgi alaka göstererek yakınlaşmış. Defalarca istismarda bulunmuş. Öğrencimde meydana gelen değişiklilerin üzerine giderek bu konuyu ortaya çıkardım. Watsapp denen uygulamadan öğrencim ile o karakter yoksunu kişi arasında cinsel içerikli ahlaka mugayyir konuşmalar geçmiş. O haysiyetsiz adam öğrencimi defalarca evine davet etmiş. Ben bunu öğrendim dersanedeki rehberlikçi ile ne yapsak diye düşünüyoruz. Ailesi öğrenirse kızı yaşatmaz. Ama o pislikte cezasız kalmamalı. Ne yapabilirim. Lütfen yardım edin.:50:

Ben ce gidin o erkekle konuşun defolsun gitsin başka okula.

Çözüm olma ki bu. Ceza alsın istiyoruz. Ayrıca bu okuldan gitse pislik herif başka kızlara da aynı şeyleri yapmayacağından nasıl emin olacağız.

Öğretmenin öğrencisiyle cinsel içerikli iletişim kurduğunu inkar edeceği aşikar,
hal böyleyken öğrencinin delilleri saklaması ve bu delillerle idari birime başvurmak gerekir.
Öğrencinin ailesine bildirmeden de bu gerçekleştirilebilir.

Öğretmenin öğrencisiyle cinsel içerikli iletişim kurduğunu inkar edeceği aşikar,
hal böyleyken öğrencinin delilleri saklaması ve bu delillerle idari birime başvurmak gerekir.
Öğrencinin ailesine bildirmeden de bu gerçekleştirilebilir.

Öğrencimin yaşı 17. Ailesinin duymayacağına emin olsam zaten hemen başvuracağım. Soruşturma açılsın...

öğrencinin okulunda rehber öğretmen var mı hocam? varsa onunla iletişime geçin
bu konu en riskli konulardan biri ama bir şeyler yapılmalı. sonuçta diğerinin yaşı büyük ve istimara giriyor.

herkes istediğini yapıyor ve susmak düşüyor ya bize nefret ediyorum:47:

müdürün böyle ciddi bir olayı gel aramızda halledelim diyeceğini hiç sanmıyorum.. önerim şu bağlı bulunduğu ilçe milli eğitim müdürlüğüne elinizdeki kanıtlarla gidin onlar hallederler böyle bir olaya tanık olmuştum gerçi o personel arasındaydı yaza kadar rapor alır yazın da tayin istetirler.. gittiği yerde aynı şeyi yapacağını sanmam çünkü daha oraya gitmenen namı oraya ulaşacaktır..

öğrencının ailesıne duyurmadan yapabıleceğiniz bişi yok gıbı görünüyor

o adamdac ezası kalammalı hatta görevınden men edılmelı nasıl yaparsınız bılmıyorum ama yanına bırakmayın

Ogretmen ile ogrenci arasindaki iliskinin yasak olmasi gibi bir durum var ayrica ogrenci 18 yasini bile gecmemis ki bu da ogrencinin istegiyle olsa bile cinsel istismara gidiyor her acidan tamamen yanlis bir durum. Bence gerekli yerlere basvurun hem meslegini yapamasin hem de daha buyuk davalarla yargilansin . Ogrencinizin ailesinden de sakin bir kisi ile konusup olayi onunla cozmeyi deneyebilirisiniz varsa ablasi uygun olur gibi geldi ablalar kardeslere karsi biraz daha hassas oldugu icin . Tabi ailesinin bu durumu bilmesi gerek bence o ayri. Bu arada dershanede iseniz dershane muduru ile konusmaniz da iyi olur gibi geldi. Hey Allahim ne gunelere kaldik ya.

öğrencının ailesıne duyurmadan yapabıleceğiniz bişi yok gıbı görünüyor

o adamdac ezası kalammalı hatta görevınden men edılmelı nasıl yaparsınız bılmıyorum ama yanına bırakmayın

Kesinlikle men edilmeli hemde !

müdürün böyle ciddi bir olayı gel aramızda halledelim diyeceğini hiç sanmıyorum.. önerim şu bağlı bulunduğu ilçe milli eğitim müdürlüğüne elinizdeki kanıtlarla gidin onlar hallederler böyle bir olaya tanık olmuştum gerçi o personel arasındaydı yaza kadar rapor alır yazın da tayin istetirler.. gittiği yerde aynı şeyi yapacağını sanmam çünkü daha oraya gitmenen namı oraya ulaşacaktır..

Aslında bu çok mantıklı.. Evet en iyisi bunu yapmak. Çok teşekkür ederim !

öğrencinin okulunda rehber öğretmen var mı hocam? varsa onunla iletişime geçin
bu konu en riskli konulardan biri ama bir şeyler yapılmalı. sonuçta diğerinin yaşı büyük ve istimara giriyor.

herkes istediğini yapıyor ve susmak düşüyor ya bize nefret ediyorum:47:

Yoo limon1988 canım asla susmayacağım! Kızın halini görmeniz lazım resmen leyla gibi dolanıyor ortalıkta...:50:

hocam şu da var delil toplamak bbizim işimiz değil geçen hafta ileçedeki savcıyla görüşmüştüm söylediği gelin ihbarda bulunun gerisi bizim işimiz dedi, sonuçta delil toplarken sizin de başınız belaya girebilir. ben okulda tutanaklarımı hazırlıyorum ve öğrencinin kendi el yazısıyla olayı yazdırıp imzalattırıyorum, genelde annesi oluyor bir kaçkez çağırıp olydan bahsetmeden yapılarını anlayıp işe onları dahil ediyorum.müdüre dilekçeyle bildiriyorum müdür işlem yapmak zorunda yapmazsa savcılık var. sonuçta olaydan genelde başımız bekaya giriyor ama onları biz korumazsak koruyacak kimse yok.

Yapacaginiz sey su

Elinizdeki kanitlarla savciliga suc duyurusunda bulunmak

Ogrencinin ailesi duyma ihtimali ki ihtimal demeyeyim,
kesin duyacaklardir,
bu durum icin de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanligi
Il Mudurluguyle de iletisime gecmek ...
Bu durumda bir sureligne ogrenci koruma altina alinir...

Lutfen bu duruma sessiz kalmayin ...
Boyle insanlar ifsa edilmeli ki gelecek nesiller kurtulsun.
Tabi her seyden eminseniz...

adamın yaptığı şey yasal olarak suç, konuyu resmi kanallara iletmelisiniz çok ciddi bir şey bu, ailesi öğrenmesin diye örtbas edilmemeli bu olay.

Ogretmen ile ogrenci arasindaki iliskinin yasak olmasi gibi bir durum var ayrica ogrenci 18 yasini bile gecmemis ki bu da ogrencinin istegiyle olsa bile cinsel istismara gidiyor her acidan tamamen yanlis bir durum. Bence gerekli yerlere basvurun hem meslegini yapamasin hem de daha buyuk davalarla yargilansin . Ogrencinizin ailesinden de sakin bir kisi ile konusup olayi onunla cozmeyi deneyebilirisiniz varsa ablasi uygun olur gibi geldi ablalar kardeslere karsi biraz daha hassas oldugu icin . Tabi ailesinin bu durumu bilmesi gerek bence o ayri. Bu arada dershanede iseniz dershane muduru ile konusmaniz da iyi olur gibi geldi. Hey Allahim ne gunelere kaldik ya.

Ablası yok. Küçükkardeşi var malesef. dersane müdürümüzün ilgileneceğini pek sanmıyorum malesef. Ailesi o kadar mahçup insane denir nasıl anlatılır blemiyorum... Bildiğim tek şey kız o pislik adama vurgun. Hala bize yalvarıyor onu uzaklaştırmayın benden diye!!! İnanın yazdıkları şeyleri evli eşler kullanmaz birbirine... Evine davet etmiş kızı. Gitmedim ama hocam diyor... Buna inanmıyorum malesef :47:

olayın değişik bir versiyonu oldu.

öğrenci hizmetli( başka bir eğitim kurumunda gittiği kursta) tarafından istismar ediliyordu.

öğrenci öğretmenine açmış olayı sınıf rehber öğretmenine.

sınıf rehber öğretmen müdüre gitti.

18 yaşın altında olduğu içinde aileye haber verildi.

tabii önce aileye durum izah edildi.

gerektiği şekilde ve ailenin tepkisi yumuşatıldı.

daha sonra ilgili mercilere haber verildi.

Bir ara televizyonda cikiyordu, ogretmeni 13yasindaki ogrencisiyle kacmisti. O geldi aklima. Allah korusun sonu benzemesin insallah..
Bir sey merak ettim bu konusmalari siz telefonuna bakarak falan yada tesadufen mi ogrendiniz, siz sorunca ogrenciniz her seyi ayrintisiyla anlatti mi? Bir de ogrenciniz ogretmenine asikmis. Siz onun ceza almasi icin cabalarsaniz sizden de uzaklasmaz mi? Bize gore adam bir sapik ama ogrencinizin ne yazik ki asik oldugu adam sonucta. Dava acmaniz halinde size yardimci olmayabilir hatta inkar bile edebilir belki. Diger taraf kizcagizi cok rahat kandirabilir cunku.

öğrencının ailesı belkide çok sert çıkmaz sonuçta deneyımsız tamamen duygularıyla hareket edıyor bu yaşta hata yapıcak tabı ailesıylede görüşün olmazsa ama asla o adamın yanına kalmasın öğretmenı görüşünce ciddiye alırlar belkı

Back
X