Öğretmen ve öğrencisi arasında geçen cinsel içerikli mesajlar !!!!

Ne küçüğü ya yaşa bakmayın nesil farklı artık akrabamızın lise 3 arkadaşı öyle takılıyordu bana açıldı beraber konuşalım dedi konuşmaz olaydım yerin dibine soktu beni bide üniversite bitince kontrole giderim diktiririm ne olacak diye aman haklısın dedim bıraktım akraba kardeşimi de uyardım uzak dur bu kızdan diye. Neler yapıyorlar çocuk gözü ile bakmak yanlış.

Bence boyle genellemek yanlis
17 yasinda olan herkesin duygusal durumu ayni degil ki
Boyle konularda gayet saf masum olanlar da var
Tam tersi ve sizin dediginiz gibi davrananlar da
Fakat herkes icin gecerli olan bir durum var ki 17 yas (yani ergenlik) hata yapmaya musait bir durum
Neyin ne oldugu henuz yeni ogreniyoruz Tecrubemiz yok en basitinden
Konuda bahsi gecen kiz hangi grupta bilemiycem
Fakat genc bir hata yapti diye aman boyle kiz olur mu haketti ailesine soylensin nolursa olsun demek yanlis
Belli ki bu varliklar (insan diyemeyecegim) uckurlari ugruna genc kizlarin hata yapma potansiyellerini (ve bazen safliklarini) kullaniyorlar
Buyuk ihtimalle ileride bu kiz bundan pisman olacak

(Bu arada Sayin Nihali son sozlerim size degildi yanlis anlasilmasin genel olarak soyledim)

Bence de Ailenin bilmesinde fayda var (eger ki namus meselesi diye kizi cekip vurmayacaklarsa o denli cahil degillerse yani)

Tepkisi biraz yumusatilmali -ki elbette hakli olarak aile kizacaktir okuldaki ogretmeniyle cinsel icerikli konusmus sonucta adam da normal degil-
Kim kizinin durumunu bilmek istemez ki?
Dusunun sapik bir adam kizinizi evine cagiriyor kiz gitti veya gitmedi bunu bilmek istemez miydiniz?

Not: 18 yasindayim

Bir de o ogretmen(?)in savunmasi ne oldu acaba? merak ettim
Umarim ceza alabilmistir

Son düzenleme:
gerçekten bir öğretmen olarak şu olanları okuduğumda çok ama çok utandım mesleğim adına... evet son zamanlarda gençlerde bir bozulma var... kızlar özellikle kendilerinden büyük erkeklere ilgi duyuyorlar.. ama bu demek değil ki bu kızların bu hallerinden faydalanılmalı... bir erkek olarak en önemlisi de bir eğitimci olarak nasıl böyle bir hataya düşebilirki bir insan anlayamıyorum...etrafta hiç mi yaşıtı kalmamış?? bu kadar mı ABAZA bu adam afedersiniz....gerçekten şu an çok sinirliyim o adama...umarım aile uygun bir şekilde bu olayı çözer... kızın hayatı kararmaz işl... ve o şerf...z ceza alır milli eğitimden...

Bence boyle genellemek yanlis
17 yasinda olan herkesin duygusal durumu ayni degil ki
Boyle konularda gayet saf masum olanlar da var
Tam tersi ve sizin dediginiz gibi davrananlar da
Fakat herkes icin gecerli olan bir durum var ki 17 yas (yani ergenlik) hata yapmaya musait bir durum
Neyin ne oldugu henuz yeni ogreniyoruz Tecrubemiz yok en basitinden
Konuda bahsi gecen kiz hangi grupta bilemiycem
Fakat genc bir hata yapti diye aman boyle kiz olur mu haketti ailesine soylensin nolursa olsun demek yanlis
Belli ki bu varliklar (insan diyemeyecegim) uckurlari ugruna genc kizlarin hata yapma potansiyellerini (ve bazen safliklarini) kullaniyorlar
Buyuk ihtimalle ileride bu kiz bundan pisman olacak

(Bu arada Sayin Nihali son sozlerim size degildi yanlis anlasilmasin genel olarak soyledim)

Bence de Ailenin bilmesinde fayda var (eger ki namus meselesi diye kizi cekip vurmayacaklarsa o denli cahil degillerse yani)

Tepkisi biraz yumusatilmali -ki elbette hakli olarak aile kizacaktir okuldaki ogretmeniyle cinsel icerikli konusmus sonucta adam da normal degil-
Kim kizinin durumunu bilmek istemez ki?
Dusunun sapik bir adam kizinizi evine cagiriyor kiz gitti veya gitmedi bunu bilmek istemez miydiniz?

Not: 18 yasindayim

Bir de o ogretmen(?)in savunmasi ne oldu acaba? merak ettim
Umarim ceza alabilmistir

Hayır yanlış anlamadım kesinlik ile anlatım dilinize hayran kaldığımı da belirtmek isterim. Evet haklısınız genellemek kesinlik ile yanlış ama şuan yeni nesil itibari ile masum olarak göremiyorum bir çoğu bilerek yapabiliyor tabi ki arkadaşının gazına gelen belirli olguları gözünde büyütmüş artık kurtuluş arayıpta bu hale gelenlerde var yok değil sonuçta ülkemizin sosyokültürel ve sosyoekonomik yapısı belli.

Şimdiki gençlerin geneli çok uyanık çok yaman hangi yalan ne işe yarar çok iyi biliyor ama ileriye dönük değil anlık düşünüyor bir sorun karşısında çözüm üretebilme yetisi nerede ise yok gibi.

Konu sahibinin yanlış yaptıgını düşünmüyorum anne ve babaya söylemekle çok iyi yapmış,ya kızın başına daha kötü bir olay gelseydi ve ailesi madem biliyordunuz da bize niye söylemediniz deyip konu sahibini bile suçlayabilirlerdi.

Sağolun... Arkadaşlar eğer biz konuşmasaydık ve aile daha sonra haberdar olsaydı inanın kızın hayatı tehlikeye girerdi... Bugün evlerine gittik kızı ve ailesini alıp emniyete gittik,onlarşa beraber meb'e gittik. Bundan sonrası bizde hocam teşekkürler dediler. Kız gayet iyi durumda ona da anlattık ailen biliyor diye. Babası korktuğumuz gibi olmadı ve kızına sahip çıktı. "korkma yavrum biz arkandayız anlat herşeyi" dedi. Daha sonrasından haberimiz yok. Bizi de ifade için çağıracaklarmış yarın...

Sağolun... Arkadaşlar eğer biz konuşmasaydık ve aile daha sonra haberdar olsaydı inanın kızın hayatı tehlikeye girerdi... Bugün evlerine gittik kızı ve ailesini alıp emniyete gittik,onlarşa beraber meb'e gittik. Bundan sonrası bizde hocam teşekkürler dediler. Kız gayet iyi durumda ona da anlattık ailen biliyor diye. Babası korktuğumuz gibi olmadı ve kızına sahip çıktı. "korkma yavrum biz arkandayız anlat herşeyi" dedi. Daha sonrasından haberimiz yok. Bizi de ifade için çağıracaklarmış yarın...

sizi tebrık ederım böyle öğretmenlere ıhtıyacımız var işte en doğru kararı uyguladınız inşallah cezasız kalmaz o kişi

vallaa hocam tebrik edrim konuyu yeni okudum. yazacaktım ailenin haberi olmadan sakın işe girmeyin die neyseki aileyle birlikte çözmüşsünüz.bu durumlarda ilk önce ailenin haberi olması taraftarıyım.....tşkler bi genç kızı bir büyük beladan kurtarmışsınız

benim bir arkadaşım vardı lisede
ozamanlar dershaneye giderdik
orda bir rehber öğretmen vardı
genç yakışıklı biriydi
meğerse bu benim arkadaşla bu rehber hoca tuvalette sevişirlermiş şok olmuştum duyunca
aradan zaman geçti
hafta sonu arkadaşlar ders çalışmak için toplanmışlar bir evde bende gittim
anaaaaaaaa birde ne göreyim salonda oturuyorduk
diğer odadan bu şahsiyetsiz rehber hocası çıktı bir kız öğrenciyle
sonra bana dediler onlar birbirini seviyor evlenecekler,kimseye anlatma dediler
ama diyemedim o tüm kızlaraböyle yapıyor diye:53:
sen böylelerine karşı sessiz durursan kurban sayısı artar.hata yapmışsın

Kızlar adamı bugün gözaltına almışlar ,yeniden ifade verdik karakolda. İş mahkemeye sevk edildi....

Back
X