Üniverstedeyim Hocayla aramda 6yas fln var .d
Kendisi Cok ama Cok Sevdgim bi insan. Hatta hayatımda gordugum en karekterli insanlardan biri...
Dünyada yapmaktan en cok hoslandıgım sey i onunla görüşmeye tercih etmem.Dersane Kolik Oldum cıktım mesela sırf onu gormek icin gidiyorum dersaneye
Dersanede en sevdigi ÖGRENCİSİ benim. :/ Ask ı gectim beni yakın bi arkadas ı olarak gormesini saglamaya bile razıyım.
Baska bi kızla gorunce ogrencisi olsa bileee... kıskanıyorum
Eski bi ogrencisi var adı özge , cok yakın arkadaslar ne biliyim bi yerlere gidiyolar işte kızın basarısının sebebi ona olan sevgisi fln.. Ama ben bu olayda gercekten sevgiden baska bi sey sezmiyorum ... Yanı sadece dost gibiler...
Mesela gecen gun zarf attı arkadas yogun ısrarım üzerine :))
dedi ki :
Hocam neden dersaneden hic kimseyle Özgeyle oldugunuz gibi degilsiniz ?
Dogan Hoca da diyo ki:
Aramızda 6-7 yas var fakat o benim yasıtım... Sizinle n'olursa olsun onun gibi olamam ki yani anlıcagın sizinle biyerlere gidip özel hayatımı konusamam... Anlayamassınız daha ogrencisinz... (ezdikce eziyo burda .d)
Ben cok uzuldum boyle dusungunu ogrenince... Yanı ona bu düsüncenin yanlıs oldugunu kanıtlamak istiyorum...
Belkide ona asık degilim sadece hayranım bilmiyorum.. Ama yaptıgı en ufak bi sey cok koyuyo...
Benim Ona verdigim deger kadar bana deger vermesi icin her seyi ypardım inanın...
Şimdi istedigim Beni aramızdki yas farkına ragmen bi arkadası ,oturup kendi sorunlarını konusavbilecegi bi insan olarak gormesini saglamak...
Ve sunuda ekliyim üzerine cok düsüyorum yanı her gun gruyo beni nerdeyse dersanede...
Karsılık alamayınca cokkk fazla üzülüyorum dersleri sallamıyorum bu sefer...
Şimdi bana, beni arkadası olarak gormesini saglayacak veya beni ondan tamamen sogutacak 2yontemden biri lazım . Sonucta 2sinde de üzülme olabilitem yok .p
Yardım ederseniz cok sevinirim 5aydır cıkmazdayım...