• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmene Olan Aşk ? :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hayalet_Sevgilim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

Hayalet_Sevgilim

Ziyaretçi
Üniverstedeyim Hocayla aramda 6yas fln var .d
Kendisi Cok ama Cok Sevdgim bi insan. Hatta hayatımda gordugum en karekterli insanlardan biri...
Dünyada yapmaktan en cok hoslandıgım sey i onunla görüşmeye tercih etmem.Dersane Kolik Oldum cıktım mesela sırf onu gormek icin gidiyorum dersaneye :(
Dersanede en sevdigi ÖGRENCİSİ benim. :/ Ask ı gectim beni yakın bi arkadas ı olarak gormesini saglamaya bile razıyım.
Baska bi kızla gorunce ogrencisi olsa bileee... kıskanıyorum:(
Eski bi ogrencisi var adı özge , cok yakın arkadaslar ne biliyim bi yerlere gidiyolar işte kızın basarısının sebebi ona olan sevgisi fln.. Ama ben bu olayda gercekten sevgiden baska bi sey sezmiyorum ... Yanı sadece dost gibiler...
Mesela gecen gun zarf attı arkadas yogun ısrarım üzerine :))
dedi ki :
Hocam neden dersaneden hic kimseyle Özgeyle oldugunuz gibi degilsiniz ?
Dogan Hoca da diyo ki:
Aramızda 6-7 yas var fakat o benim yasıtım... Sizinle n'olursa olsun onun gibi olamam ki yani anlıcagın sizinle biyerlere gidip özel hayatımı konusamam... Anlayamassınız daha ogrencisinz... (ezdikce eziyo burda .d)
Ben cok uzuldum boyle dusungunu ogrenince... Yanı ona bu düsüncenin yanlıs oldugunu kanıtlamak istiyorum...
Belkide ona asık degilim sadece hayranım bilmiyorum.. Ama yaptıgı en ufak bi sey cok koyuyo...
Benim Ona verdigim deger kadar bana deger vermesi icin her seyi ypardım inanın...
Şimdi istedigim Beni aramızdki yas farkına ragmen bi arkadası ,oturup kendi sorunlarını konusavbilecegi bi insan olarak gormesini saglamak...
Ve sunuda ekliyim üzerine cok düsüyorum yanı her gun gruyo beni nerdeyse dersanede...
Karsılık alamayınca cokkk fazla üzülüyorum dersleri sallamıyorum bu sefer...
Şimdi bana, beni arkadası olarak gormesini saglayacak veya beni ondan tamamen sogutacak 2yontemden biri lazım . Sonucta 2sinde de üzülme olabilitem yok .p
Yardım ederseniz cok sevinirim 5aydır cıkmazdayım...

ben ortaokulda lisedeyken hep dersanedeki hocalara aşıktı bazı arkadaşlarım.. gerçi sen üniversitedeymişsin ama durum aynen böyle senin anlattığın gibi.. "ama benimki başkaaa" diye başlarlardı anlatmaya..
(hep de dersane hocası olur, hiç okuldakiler olmaz, artık okuldakileri çok görüp bıktığımızdan mıdır, yoksa dersanedekiler sözlü yapıp not vermiyo ondan mıdır bilemicem)
hatta bi arkadaş resmen sevgili gibi gezip tozardı hocayla..
sonra ne mi oldu?
üniversite, çalışma hayatı derken akıllandılar..
evli ve çocuklu gayet mutlu mesutlar, hocalarını yani "aşklarını" hatırlatsam hepsi güler geçer..
seni yargılamak kırmak için yazmıyorum bunu, ama bu his geçici emin ol... çünkü insan bulunduğu yerdeki en baskın kişilikten (hocan, doktorun, şirkette danışman, patron vs.. olur) çok etkileniyor.. herkesin sevip saydığı ve bulunduğumuz yerde lafı geçen herkese hayranlık duyuyoruz ve bazen aşk zannedebiliyoruz..
ayrıca hocana hiç bir şey isbat etmek zorunda değilsin..........

aklın varsa uzak dur

o hocadan sana yar olmaz. adı üstünde öğretmenin o senin. aranızda dağlar kadar fark var. bu kendine bak bi ona. sen muhtemelen daha ergenliğini bile tamamlamadın. aynı kefede bulunma ihtimaliniz yüüzde kaç sen hesapla. eğer karaktersiz biri ise yapsa yapsa seninle oynar. ama bu arada olan sana olur. dershaneye hava almak için gitmiyorsundur heralde? geleceğini düşün ve olmayacak işe amin demekten vazgeç :emir_bebek:

öğrencilerinden biri ile dost muhabbetine giren birine mi duyuyorsun bu hisleri orası da bi garip alsanaalsanasmile

öğretmene asılan öğrenci :ecrin_bebek: öğrencisini dost gören bi öğretmen sempatiksalakcinni

aklın varsa uzak dur

o hocadan sana yar olmaz. adı üstünde öğretmenin o senin. aranızda dağlar kadar fark var. bu kendine bak bi ona. sen muhtemelen daha ergenliğini bile tamamlamadın. aynı kefede bulunma ihtimaliniz yüüzde kaç sen hesapla. eğer karaktersiz biri ise yapsa yapsa seninle oynar. ama bu arada olan sana olur. dershaneye hava almak için gitmiyorsundur heralde? geleceğini düşün ve olmayacak işe amin demekten vazgeç :emir_bebek:

öğrencilerinden biri ile dost muhabbetine giren birine mi duyuyorsun bu hisleri orası da bi garip alsanaalsanasmile

öğretmene asılan öğrenci :ecrin_bebek: öğrencisini dost gören bi öğretmen sempatiksalakcinni

Ben üni. deyim ve resit sayılrm 19 yasındayım cunku... ve ogretmenimde 25 yasında.. Bu yuzden arkadas olmamız imkansız degl bence ve buna asılmak degil de hayranlık duymak dersen sevnirim..
Ayrıca doğn hocayla ozge aynı yastalar ve artık ogrencisi de degil.. Onların arkadas olmasıda gayet normal bence .p
Sadece unutmam gerekiyosa nasıl kolay unuturum onu bilmek istiyorum veya nasıl arkadası olrk gormesini saglarım..

ben ortaokulda lisedeyken hep dersanedeki hocalara aşıktı bazı arkadaşlarım.. gerçi sen üniversitedeymişsin ama durum aynen böyle senin anlattığın gibi.. "ama benimki başkaaa" diye başlarlardı anlatmaya..
(hep de dersane hocası olur, hiç okuldakiler olmaz, artık okuldakileri çok görüp bıktığımızdan mıdır, yoksa dersanedekiler sözlü yapıp not vermiyo ondan mıdır bilemicem)
hatta bi arkadaş resmen sevgili gibi gezip tozardı hocayla..
sonra ne mi oldu?
üniversite, çalışma hayatı derken akıllandılar..
evli ve çocuklu gayet mutlu mesutlar, hocalarını yani "aşklarını" hatırlatsam hepsi güler geçer..
seni yargılamak kırmak için yazmıyorum bunu, ama bu his geçici emin ol... çünkü insan bulunduğu yerdeki en baskın kişilikten (hocan, doktorun, şirkette danışman, patron vs.. olur) çok etkileniyor.. herkesin sevip saydığı ve bulunduğumuz yerde lafı geçen herkese hayranlık duyuyoruz ve bazen aşk zannedebiliyoruz..
ayrıca hocana hiç bir şey isbat etmek zorunda değilsin..........

bence bu duyguların dersane hocalarına duyulmasının sbb i onların ogrencileryle istedikleri gibi bi diyalog kurmakta ozgur olmaları olablr (: Okulda ki ogretmenler prensip(!) geregi mesafelidir hep ve onların karakterlerini cozmemize fırsat vermezlerr..
Nyse saol onerilerin icin.. Ama unutabilmem icin bi yontem biliyosan cok sevinirim ondan baska hc bsy düsünemiyorum cunku :(

Ben üni. deyim ve resit sayılrm 19 yasındayım cunku... ve ogretmenimde 25 yasında.. Bu yuzden arkadas olmamız imkansız degl bence ve buna asılmak degil de hayranlık duymak dersen sevnirim..
Ayrıca doğn hocayla ozge aynı yastalar ve artık ogrencisi de degil.. Onların arkadas olmasıda gayet normal bence .p
Sadece unutmam gerekiyosa nasıl kolay unuturum onu bilmek istiyorum veya nasıl arkadası olrk gormesini saglarım..

üniversitede olup da deshaneye gidiyorsunuz, açık öğretimdesiniz galiba?

öğrencisi ile ahbap olmaya çalışan-olan bi öğretmen (!) e hayranlık mı duyuyorsun şaşırtıcı doğrusukafamçokkarıştı başka adam mı kalmadı Allah aşkına. kişiliksiz biri için fazla düşünüyorsun bence

nasıl dershane , nasıl öğretmen,nasıl öğrenci ... nasıl bi sistem içinde yaşıyorsunuz bunu bi sorgulamanızda fayda var:umursamaz:

derslerine odaklanırsan unutursun. hem geleceğini kurtarırsın hem unutursun:delphin:

git ve hocana " size gönlümü vermeye geldim." de her şey çözülür, o ne yapması gerektiğini bilir, sen yorulma.

bencede aklın varsa uzak dur canım

otur ders çalış canım benim ,yazmayı öğren mesela..."karakter" kelimesiyle başla hatta:halay:bu anlattıkların de senin açından değil ama öğretmenin olacak şahsiyet açısından çok yanlış ,o adam mesleğin etik değerlerini yıkmış ,eylemiş viran...bi sınırı olur öğretmenin,ha bu adma alıp kızlı erkekli bi grupla dışarı çıksa anlarım ama özellikle kızlara yönelmesi hiç hoş değil,bu adama kaptırırsan gönlünü üzülürsün...

Back
X