• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenim Atanamadım,kendime nasıl bir yol çizeceğimi bilemiyorum :(

nimeti açıklamasını duyunca yatağa girdim kafamı yastığa gömüp deli gibi ağladım.hala ağlıyorum:gitme:
annem geldi noldu dedi, babam falan telaşlandı..şubat ataması yokmuş diyince saçmalama olur mu öyle şey yanlış duymuşsun falan dedi babam..bu zamana kadar olmadığı mı görülmüş???
oysaki bi saat öncesine kadar hayal kuruyodu adam, egeye atansan ne güzel olur diye:1shok:
ben şoktayım , elim ayağım tutumuyo..
bu çileyi bi daha çekemem,okulu bitirdm 3 senedir hala ders çalışyorum..
ne yapmam lazım bilmiyorum.yeryüzünden silinmek istyorum..her şey anlamını kaybetti.

nimeti açıklamasını duyunca yatağa girdim kafamı yastığa gömüp deli gibi ağladım.hala ağlıyorum:gitme:
annem geldi noldu dedi, babam falan telaşlandı..şubat ataması yokmuş diyince saçmalama olur mu öyle şey yanlış duymuşsun falan dedi babam..bu zamana kadar olmadığı mı görülmüş???
oysaki bi saat öncesine kadar hayal kuruyodu adam, egeye atansan ne güzel olur diye:1shok:
ben şoktayım , elim ayağım tutumuyo..
bu çileyi bi daha çekemem,okulu bitirdm 3 senedir hala ders çalışyorum..
ne yapmam lazım bilmiyorum.yeryüzünden silinmek istyorum..her şey anlamını kaybetti.

canım yaaa inan ben de şoktayım, her sene yapılan atama bu sene yapılmaz mı ne şanssız insanlarmışız mafoldumben
bi karar alıyorlarsa bu seneye uygulamaya konulur,biz deneme tahtasımıyız :oklava:

Bugün atamalar yapıldı,ben şubatı bekliycem.Şubata kadar olan süreyi nasıl değerlendireceğimi bilemiyorum.Şu an çok üzgünüm, ne yapacağımı şaşırdım.Bi kursa gitmek istiyorum ama malum babamdan para istemeye de çekiniyorum zaten zor dönemlerdeyiz :( evin içinde kendimi eğlendiremiyorum yararlı geçiremiyorum,Böyle olunca da kendimi kötü hissediyorum.
Sizce ne yapmalıyım fikirlerinize çok ihtiyacım var şu anda :1no2:

bilgileirni eksik yamışsın ama ben de snin gibi olmuştum, şubat atamasına kalmıştım,şubatta atanacağım kesindi ön sıralardaydım ama o 3-4 ay geçmek bilmemişti, ben de gittim dikiş nakış kursuna üye oldum, nakış bölümüne, hiç aklımda yokken birden bire karar verdim, oysa daha önce hiç denememiştim ve bu konuda yeteneğim var mı yok mu onu bile bilmiyordum, söküğümü bile dikemeyen ben nakış kursuna kayıt oldum düşün

ama hayatımın en güzel zamanlarını geçirdim orada, becerikli çıktım, çok güzel çalışmalar yaptım, zaten başına bir oturduğıunda makinenein kalkamıyorsun, çekirdek çitler gibi oluyor, dur şunu da bitireyim şunu da derken akşam nasıl oluyor bilemezdim

müfettiş geldiğinde benim daha 2 aylık öğrenci olduğuma üztelik öğretrmen olduğuma inananamamıştı, bens enei en az 2-3 yıllık varsın zannediyorumdemişti. bak neler hazırladım sayayım

1. bohçalar
2 tepsi örtüleri
3. sehpa örtüleri
4. salon masası 2 tane

sonra atandım , evlendim ve şimdi o hazırladıklarımı kullanmaya kıyamıyorum, annemin evinde, yanımda olsaydı fotoğrfalarını çekip gönderirdim sana

tavsiye ederim, kafa dağıtmaya birebir:lepi:

oyyy oyyy 2003 te mezun oldum fenciyim her sene 84 alıp atanamaktan usandım... üstelik sınırdan kaçırdım hep 0,3 0,7 gibi şimdi öyle 0,7 ile tercih bile yapamıyorum... senelerden ağlayan bi insan oldum... sanki anadan doğma ağlayan gibi... ama napalım nasip böyleymiş diyorum arada tezli yüksek lisans bile yaptım ama atamalardan hala tık yok... :((((

Back
X