Öğretmenimin Tacizi!!

pukina1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2016
232
146
53
Herkese iyi sahurlar.Moralim çok bozuk.
Liseden yeni mezun oldum.Oradaki öğretmenim okul zamanından beri mesaj atıp duruyor.İşi makaraya vurarak beni taciz ediyor.
Örneğin x (sevgilim) olmasa beni daha çok severdin.Şansım olurdu. diyip gülüyor.
Birtanesin sen,çok akıllısın gibisinden övgüleri oluyor.
Niyeti belli.
Ben buna fırsat verecek biri değilim.Zaten sevgilim konuşmamı okulda bile istemiyordu.Yüz vermedim hiç bir zaman.O ise aklına ne zaman düşse yazar.
Öyle güzel bir kız değilim.Okulda ne olduğu belli olan gayet açık kızlar var.Onlarla bu muhabbetlere girse anlayacağım ama ben çok alakasız.
Numarasını engellesem bir ton tanıdık var,sosyal medya var.Ulaşıp sorsa utanırım.Onun utanması gerekiyor ama yapım böyle maalesef çekinip tersleyemiyorum bile.Hep konuyu geçiştiriyorum.Kendimi kötü hissediyorum.Napabilirim ben bu adama?

Direk söyle O zaman bana mı yavşıyorsun diye bak o zaman Nasıl uzar En Büyük KK ayar oldum iyi mi sahur vakti
Biliyorum tersleyemediğim için ben fırsat veriyorum biraz da ama yok yapamıyorum.Ağzımdan çıkmıyor ters kelimeler :(

Okulda ne olduğu belli olan gayet açık kızlar var.
Bu cümleyi sarfetmen çok yanlış.
Adam sapık ayol insan mı seçer öylesi.
Lütfen yazmayın rahatsız oluyorum konuşmak istemiyorum de ve engelle.
Ona buna sorarsa mesajlarla taciz etti dersin.
Zaten başka yerlerden ulaşmaya çalışırsa polise şikayet edersin.
Bu kadar aciz olma, utanırım vs ne demek yahu.

Pislik herif.Sorsun.Ne var yani.Mezun olurken dokunulmaz diye anlasmamı imzaladın.Hayırr.Ayrıyeten. yaoı meselesi kimseyi tersleyemiyorum diye bişey yok.Sana karsı kimse bu şekil davranamaz bitti.Sosyal medya diye bi kişilik üretmissin madem,attıgı msajları orda yayınla,Belki seni korur.

Bu cümleyi sarfetmen çok yanlış.
Adam sapık ayol insan mı seçer öylesi.
Lütfen yazmayın rahatsız oluyorum konuşmak istemiyorum de ve engelle.
Ona buna sorarsa mesajlarla taciz etti dersin.
Zaten başka yerlerden ulaşmaya çalışırsa polise şikayet edersin.
Bu kadar aciz olma, utanırım vs ne demek yahu.
Haklısınız,kendimi iyi göstereceğim diye başka kızları kötülemişim kusura bakmayın.
Numaramı değiştirmeyi düşünüyorum.Şuan zar zor susturdum.Bir daha yazarsa cevap vermeyi düşünmüyorum :(

Pislik herif.Sorsun.Ne var yani.Mezun olurken dokunulmaz diye anlasmamı imzaladın.Hayırr.Ayrıyeten. yaoı meselesi kimseyi tersleyemiyorum diye bişey yok.Sana karsı kimse bu şekil davranamaz bitti.Sosyal medya diye bi kişilik üretmissin madem,attıgı msajları orda yayınla,Belki seni korur.
Doğru söylüyorsunuz kendimi ezdirerek fırsat vermemem gerekiyor :( Şimdi yazmıyor bir daha tekrarlarsa gereken cevabı veririm :(

l..n sana yorum yapıyom diye annemden dayak yıyodum nerdeyse yemek yemiyom diye:-)

Back
X